Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.09.2015 00:06

Liga a IV-a. Gloria Cornești Gaz Metan - Recolta Gura Șuții 4-0 (2-0)


A A

Recoltă pentru Cornești

Recoltă pentru Cornești
Gura Șuții nu a rezistat la Cornești, unde a cedat în premieră în acest campionat

COSTINEL NEAGU


Stadionul din Cornești. Spectatori: 200. Au marcat: I. Constantin (6), Maria (38), M. Matei (62), Negrei (78). Au arbitrat: Ionuț Iugulescu - Ionu Duțu, Ionuț Onicescu. Observator AJF Dâmbovița: Tinel Aldea. Șuturi la poartă: 20-11. Șuturi pe poartă: 7-4. Cornere: 5-7. Cartonașe galbene: F. Niculae (13) / Diaconu (33), Curiman (49), Dragne (60), Motolici (69), I. Radu (88). La juniori: 4-0

Cornești: Șerban - Neagu, Stan (75 Baltag), Gae, F. Niculae (56 Manea) - Negrei, A. Constantin (62 Manole), Maria, I. Constantin - Ghiță (52 Căliță), M. Matei. Antrenor: Vasile Cosarek.

Gura Șuții: Curiman - Motolici, Ungureanu, Dragne, I. Radu - Rotaru, Petruțu, Olteanu, Cojocaru (61 Călin) - Diaconu (69 A. Nicolae), Drăcea (81 M. Gheorghe). Antrenor: Constantin Dinu.

Vreme caniculară marți după-amiază la Cornești, în restanța dintre Gloria și Recolta Gura Șutii. Cu toate acestea, aproape 200 de spectatori au ținut să asiste la o partidă interesantă, cu multe goluri. Oaspeții veneau din postura de echipă neînvinsă, bifând trei victorii din trei meciuri. De partea cealaltă, Gloria avea un singur succes și veneau după un eșec în ultimele secunde la Moreni. A rezultat un joc frumos, în care s-au marcat patru goluri.

Cornești începe tare

După un început de tatonare, gazdele deschid scorul la prima acțiune mai consistentă. Fostul jucător de la FCM Târgoviște, Ionuț Constantin, ia o acțiune pe cont propriu, intră în careu și îl învinge pe Curiman cu un șut la colțul lung: 1-0 (6). Oaspeții nu acuză golul primit și au prima șansă importantă în minutul 15. Drăcea șutează foarte periculos din lovitură liberă de la 25 de metri, dar Șerban scoate fantastic o minge pe care scria 1-1. Gloria revine în atac și are două bune oportunități, dar Ghiță (26 - lovitură liberă peste) și Marian Matei (32 - șut periculos din careu), nu îl pot învinge pe Curiman. Recolta are o ocazie imensă în minutul 37, Drăcea ratând singur cu Șerban, din șase metri. Finalul reprizei aparține localnicilor, care se distanțează pe tabelă, Maria (38) marcând superb, de la 25 de metri, sub bară: 2-0.

Gloria se distanțează după pauză

Repriza secundă debutează cu gazdele în atac, Marian Matei având două bune oportunități (52, 55) de a majora scorul, dar atacantul de la Cornești greșește de puțin ținta. Dominarea Gloriei din repriza secundă este concretizată în minutul 62. Negrei centrează perfect pentru Marian Matei, atacantul de la Cornești marcând cu un lob peste Curiman. Oaspeții nu renunță la luptă și Ungureanu (66) are o bună oportunitate, șutul acestuia din careu ducându-se peste poarta lui Șerban. Se face 4-0 în minutul 78, Negrei punctând din pasa lui Ionuț Constantin. Acesta are șansa unui nou gol în minutul 85, dar trasorul din afara careului se duce puțin pe lângă poartă. Victorie meritată a gazdelor, care sunt în creștere de formă. Chiar dacă au pierdut clar, oaspeții nu au lăsat o impresie rea la Cornești, având destule oportunități de a marca.

Vasile Cosarek i-a luat locul lui Movilă

Gloria Gaz Metan Cornești s-a mișcat repede după plecarea lui Daniel Movilă în Qatar și l-a adus ca antrenor pe Vasile Cosarek. Fost fotbalist de primă ligă, la Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj, Cosarek a antrenat chiar și la nivelul Ligii I, pe Astra Giurgiu. Acesta a debutat pe banca tehnică a echipei din Cornești la restanța cu Recolta Gura Șuții, câștigată categoric de Gloria, scor 4-0.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale