Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.07.2024 00:17

Primăria Târgoviște demarează un nou proiect pentru...


A A

Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”

Reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”

*Proiectul de amploare presupune reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu” și a imobilelor aferente

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat lansarea unui proiect de amploare pentru reabilitarea Liceului Teoretic „Ion Heliade Rădulescu” și a imobilelor aferente. Acesta va fi cea mai mare investiție din istoria liceului, cu scopul de a moderniza și consolida infrastructura educațională a instituției.

Proiectele, în valoare de peste 32.000.000 lei, sunt finanțate integral din fonduri nerambursabile. Fondurile au fost obținute prin «Programul național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat» și Planul Național de Redresare și Reziliență, componenta Valul Renovării, operațiunea Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”, a explicat primarul Daniel Cristian Stan.

Proiectul cuprinde o serie de lucrări ample pentru consolidarea și modernizarea clădirilor liceului. Printre acestea se numără: Consolidarea structurii clădirilor pentru a le face mai rezistente la cutremure; Termoizolarea clădirilor pentru a reduce pierderile de energie; Înlocuirea tâmplăriei și a acoperișului; Reabilitarea sistemului de încălzire și instalarea de surse alternative de energie electrică și termică prin utilizarea energiei regenerabile; Modernizarea sistemelor de climatizare și iluminat; Refacerea sistemului de colectare și evacuare a apelor pluviale; Implementarea unui sistem integrat de management energetic.

„Intervențiile propuse vor duce la o reducere de cel puțin 50% a consumului anual de energie”, a subliniat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Astăzi are loc Examenul Național pentru Definitivare
Licee dâmbovițene, rezultate de top la Evaluarea Națională
Școli din Dâmbovița, în Competiția Națională „Școală Europeană”
Școli din Dâmbovița, în Competiția Națională „Școală Europeană”
674 de candidați au susținut proba scrisă la titularizare
Admiterea la liceu 2024
Începe examenul de titularizare
Promovabilitatea la Bacalaureat a crescut: 78,9%
Despre grijile vieții
Conferința pastoral-misionară la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale