Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.11.2018 00:10

Dezvăluiri și atacuri uluitoare


A A

Război total la AJF Dâmbovița

Război total la AJF Dâmbovița

❚ Membrii asociației conduse de Tudor Emil se războiesc public, vorbind despre ilegalitățile care se consumă la AJF


COSTIN MIHAI

 


 

S-au spus multe lucruri lucruri grave în ediția de luni a emisiunii Sport Show, pe Columna TV. Încă un fost colaborator s-a ridicat împotriva lui Tudor Emil, dezvăluind cum președintele AJF Dâmbovița controlează în mod abuziv tot ce mișcă în asociație. Costinel Neagu a ocupat ani mulți funcția de secretar al Comisiei de Apel, unde activează acum ca membru Alexandru Istrate. Sunt informații clare că la AJF Dâmbovița se practică dublele legitimări, iar Costinel susține că deține probe care îl incriminează pe Tudor. ,,E semnătura lui pusă pe legitimații, ștampila AJF”. Până și Voința Valea Voievozilor, echipa lui Piciu Ionașcu, unul dintre puținii oameni care i-au rămas fideli lui Tudor Emil, ar fi prins un jucător pe o ,,dublă” operată de șeful AJF. E vorba despre Adrian Florin Bălășoiu, care activează atât pentru Olimpicii Ulmi, la Liga a 4-a, cât și pentru Victoria Văcărești 2018, la Liga a 6-a, Valea Voievozilor formulând o contestație după meciul pierdut duminică, scor 1-5. ,,Să intervină, domnule, instituțiile statului și să lămurească situația. Să facă o expertiză grafologică, o anchetă și să spună dacă domnul Tudor se face vinovat de ceva. Iar dacă nu se face, atunci să vă cereți scuze pentru acuzațiile aduse”, a transmis Bebiță Istrate.

„Tripleta Nistor – Catană – Ionescu e posibil să facă prostii cu dublele legitimări”

Membru al Comisiei de Apel și observator în cadrul AJF Dâmbovița, Alexandru Istrate crede că buba nu este la președintele Tudor, ci la ,,Biroul 2”. Cine face parte din Biroul 2? ,,A fost Anghelinu, a fost Catană, acum sunt Nistor și Gigi Ionescu. Cristi Catană și acum e la AJF, IT-ist. Eu l-am văzut acolo și participă la activitatea AJF. Tripleta Nistor – Catană – Gigi Ionescu e posibil să facă prostii cu dublele legitimări, despre domnul Tudor nu am dovezi. Nistor e mai nou, el a depistat niște duble din astea. După ce pleacă domnul Tudor de la birou, la ora 11.00 – 12.00, se fac multe ghidușii pe acolo. Iar despre Gigi Ionescu și Vasile Stroe se spune că ar fi apropiații echipei din Răcari”.

Nistor amenință cu plângeri penale

Dezvăluirile oferite de Alexandru Istrate și Costinel Neagu au inflamat spiritele la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița. Cel mai vehement a fost secretarul general Dorin Nistor, care a oferit o replică dură, anunțându-și încă de pe acum prezența în cadrul ediției de joi a emisiunii Sport Show (ora 18.00). „Sunt mai mulți nemulțumiți despre ce s-a vorbit în cadrul emisiunii, însă eu vorbesc doar în numele meu. Bebiță Istrate a făcut niște acuzații grave la adresa mea și o să depun plângere penală. Eu mă ocup de legitimații și nu am făcut nicio dublă”. „Acestui Bebiță Istrate îi vorbește gura fără el. Cât stă el la AJF, ca să vadă ce afirmă? Mai mult stă la mesele pe la meciurile unde merge. Bunul simț mă obligă să nu spun mai multe despre acest domn, ajuns (teoretic) la vârsta înțelepciunii, pentru că practic…”, a reacționat și Gigi Ionescu. „Eu am spus despre Nistor că a stopat dublele legitimări. Mergem la Judecătorie, care e problema? Sunt multe falsuri, multe duble legitimări, cine le-a făcut? Vă spun că președintele Tudor Emil nu e implicat”, a ripostat Istrate.

Se mușamalizează „Cazul Bălășoiu”?

Voința Valea Voievozilor nu a mai susținut contestația formulată la meciul cu Victoria Văcărești 2018, în dreptul jucătorului Adrian Florin Bălășoiu, care apare legitimat și la AS Ulmi, conform site-ului AJF Dâmbovița. ,,Bălășoiu este legitimat la echipa noastră și a jucat titular la Ziduri în acest tur de campionat. Nu știu dacă mai joacă undeva, oricum nu a mai venit la echipă”, a întărit Ionuț Iugulescu, antrenorul formației din Ulmi. Se încearcă astfel mușamalizarea cazului, de vreme ce indiciile merg către o dublă legitimare. Sursele noastre susțin că legitimația lui Bălășoiu de la Văcărești, fiul antrenorului de la Voința Perșinari, ar fi fost semnată chiar de Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale