Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.07.2015 00:10

Test pentru Liga a II-a


A A

Provocarea verii pentru Chindia: un duel cu Dinamo

Provocarea verii pentru Chindia: un duel cu Dinamo
Chindia se va duela miercuri cu Dinamo, neînvinsă în acest sezon de Liga I, sub comanda lui Mircea Rednic

❚ „Câinii” lui Mircea Rednic sunt neînvin și în acest sezon, bifând o victorie cu CSU Craiova și două remize, cu ASA Tg. Mureș și Viitorul Constanța. Meciul se va juca miercuri, de la ora 18.30, iar intrarea este liberă ❚ Lupta pentru evitarea retrogradării se anunță una extrem de dură. Vor merge direct în Liga a III-a echipele care vor termina pe locurile 13 și 14, dar și ocupantele locurilor 10, 11 și 12 din play-out. Până și formațiile care vor încheia pe poziția a 9-a vor susține un baraj ❚ „Va fi o competiție dură, tocmai de aceea trebuie să fim pregătiți cât mai bine. Nu trebuie nici să ne speriem. Eu cred că avem o echipă omogenă, care poate face față rigorilor de la Liga a II-a”, a comentat președintele Chindiei, Marcel Ghergu

COSTIN MIHAI

 


 

Chiar dacă președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, forțează încă din această vară pentru o singură serie la Liga a II-a, e foarte greu de crezut că se vor retrage cinci echipe, pentru a rămâne doar 22. În aceste condiții, se prefigurează două serii la nivelul eșalonului secund, iar Chindia va evolua în cea de Est, unde apar 13 formații. FCM Dorohoi s-a înscris cu o zi după data limită, iar dacă va fi până la urmă acceptată, va ajunge în seria Chindiei. Și totuși, Liga a II-a se va reforma din sezonul 2016/17, când vom avea o singură serie de 22 echipe, care vor scădea la 20, un an mai târziu.

Luptă cruntă la retrogradare

În contextul creat, lupta pentru evitarea retrogradării se anunță una extrem de dură. Vor merge direct în Liga a III-a echipele care vor termina pe locurile 13 și 14, iar singurele care vor scăpa de emoții sunt cele calificate în play-off (locurile 1-6). Chiar și din play-out (locurile 7-12) se retrogradează, peste jumătate din echipele de aici vor merge în eșalonul trei. Mai precis, coboară ocupantele locurilor 10, 11 și 12, în timp ce formațiile care vor termina pe poziția a 9-a vor susține un baraj. Se va salva doar cine îl câștigă.

„Va fi o competiție dură, tocmai de aceea trebuie să fim pregătiți cât mai bine. Nu trebuie nici să ne speriem. Eu cred că avem o echipă omogenă, care poate face față rigorilor de la Liga a II-a”, a comentat președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Doar primele clasate din fiecare serie sunt sigure de promovarea în Liga I. Ocupantele locurilor 2 vor susține un baraj între ele, iar câștigătoarea va mai juca apoi unul, contra formației care va termina pe locul 12 în divizia de elită.

Amical de gală

Oficialii Chindiei pregătesc atent marea provocare de la Liga a II-a, dorind să testeze potențialul echipei contra unui adversar puternic. Astfel că miercuri va veni la Târgoviște una din grupările de calibru ale Ligii I, Dinamo București, pentru a susține un meci amical, programat să înceapă la ora 18.30. „Câinii” lui Mircea Rednic sunt neînvinși în acest sezon, bifând o victorie cu CSU Craiova și două remize, cu ASA Tg. Mureș și Viitorul Constanța. Pentru Dinamo evoluează și doi dâmbovițeni, Cosmin Matei și Laurențiu Corbu, în timp ce Iustin Popescu și Bogdan Gavrilă au jucat anii trecuți în tricoul Chindiei.

Chiar și Cristi Cherchez s-a pregătit în urmă cu două ierni cu Dinamo, însă transferul a căzut în ultimul moment. Intrarea va fi liberă și se așteaptă o asistență de câteva mii de spectatori. Chindia și-a făcut o obișnuință din a susține amicale cu echipe din primul eșalon, bifând și o „dublă” cu Viitorul Constanța. Din păcate, în aceeași zi este programat la Moreni un meci din turul 2 al Cupei României. Flacăra va întâlni de la ora 17.30 pe Viitorul Domnești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale