Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.05.2019 00:10

Bucurie mare la Chindia


A A

Promovarea în Liga I e ca și rezolvată

Promovarea în Liga I e ca și rezolvată

❚ Următorul meci al Chindiei este tot pe teren propriu, sâmbătă, în compania celor de la Luceafărul Oradea. ❚ „Eu am venit aici să fac performanță, să îmi realizez un vis din copilărie, nu cred că are cineva bani ca să îmi cumpere acel vis”, a transmis Florea. ❚ „Mă bucur că promovăm. Din păcate, nu am reușit să pun umărul așa cum îmi doream la promovare, mă bucur totuși că am marcat astăzi”, a spus Vali Alexandru. 

 

COSMIN SAVA

 


 

După victoria din ultima etapă, 2-1 cu Metaloglobus, Chindia și-a asigurat în proporție foarte mare promovarea în prima ligă. Marcatori au fost Daniel Florea și Vali Alexandru, ultimul reușind să puncteze din penalty, într-un moment foarte important al partidei de pe stadionul „Eugen Popescu”. Următorul meci al Chindiei este tot pe teren propriu, sâmbătă, în compania celor de la Luceafărul Oradea.

Daniel Florea: „Vom face spectacol în Liga I”

Unul dintre marcatorii din partida cu Metaloglobus, Daniel Florea, a transmis la finalul partidei că este foarte fericit că a putut să-și ajute echipa să își îndeplinească obiectivul și spune că Chindia va face spectacol sezonul următor, în prima ligă.

„Nu m-am mai bucurat așa de mult timp, aștept să ne bucurăm împreună sâmbătă pentru îndeplinirea acestui obiectiv, care pentru unii este un vis din copilărie. A fost greu, ne așteptam, știam că sunt motivați, și de către ei, și de către alții, dar pe noi nu ne interesează aceste lucruri. Am jucat doar pe teren, iar Dumnezeu a fost alături de noi, a așezat lucrurile pentru cei corecți. Este o bucurie extraordinară, mi se face pielea de găină, că pot să mă bucur acasă, alături de familie, de cei dragi, dar și de oamenii minunați din tribună, care au înțeles ce importanță avea acest meci. Eu cred că împreună cu ei și cu ajutorul lui Dumnezeu, ne-am asigurat promovarea. Obiectivul nostru este să terminăm pe locul 1, cred că privim lucrurile mai încrezători și mai detașați puțin. A fost presiune, ne-a apăsat, am fost acuzați că nu jucăm cel mai frumos fotbal uneori, dar performanța e mai importantă decât spectacolul. Vom face spectacol în Liga I. Eu nu am prins ultima promovare a Târgoviștei, eram prea mic ca să realizez, de asta mi-am dorit să realizez. Mai glumeam cu nea Sică, îi ziceam că a venit momentul să scriu și eu istorie la Târgoviște, să vorbească lumea și de Florea, nu doar de Bârdeș. În primul rând, îl respect pe nea Sică, e un om extraordinar, am lucrat alături de el și mi-a dat încredere, îi mulțumesc. Legat de oamenii din tribună, aștept momentul promovării, ca să am și eu dreptul la replică față de lucrurile de care am fost acuzat. Eu am garantat că nu am venit aici să mă zbat în mediocritate, să fac jocuri sau să joc la pariuri, eu am venit aici să fac performanță, să îmi realizez un vis din copilărie, nu cred că are cineva bani ca să îmi cumpere acel vis”, a transmis Florea.

Vali Alexandru: „Mă bucur că promovăm”

De asemenea, la fel de bucuros a fost și Vali Alexandru. Atacantul transmite că este mândru că promovează alături de Chindia, dar regretă că a fost accidentat o perioadă destul de lungă. „O victorie importantă, care ne aduce în proporție de peste 90% în situația de a realiza obiectivul, acela de a promova. Am mai bătut penalty-uri sub presiune, de obicei mă mai uit și la portar, dar acum miam ales dinainte un colț și mă bucur că am reușit să marchez. Nu e important cine dă gol, contează că am reușit să câștigăm și să fim aproape promovați. Am jucat împotriva unui adversar incomod. Metaloglobus s-a întărit, are un antrenor pe care îl apreciez, a făcut treabă oriunde a fost, îi așază bine în teren, cred că au venit să obțină un punct. Să vedem, dacă doresc să prelungim, voi discuta cu cei din conducere după finalul campionatului. Pe listă, la executanți au fost Liviu Mihai și Șandru, Liviu s-a accidentat, iar cu andru am discutat și m-a lăsat să execut eu. Am avut emoții, e normal, dar sunt obișnuit cu presiunea și mă bucur că am reușit să marchez. Din păcate, nu am fost într-o formă așa bună, am fost accidentat, mi-am revenit greu. Eram la încălzire și cei din galerie spuneau să nu trântim meciurile. Am discutat după, nu suntem supărați, îi așteptăm în continuare alături de noi. Mă bucur că promovăm. Din păcate, nu am reușit să pun umărul așa cum îmi doream la promovare, mă bucur totuși că am marcat astăzi. Dacă nu câștigam astăzi, era foarte important cu Oradea, am văzut că sunt într-o formă bună, n-au nimic de pierdut, mai ales că din ce am auzit, toți cei care joacă împotriva noastră, joacă pe prime foarte mari, dar nu ne interesează asta pe noi”, a spus atacantul Chindiei.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale