Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.06.2024 00:11

Baraj cu valențe de mare interes


A A

Promovarea echipei din Titu, un obiectiv major pentru AJF Dâmbovița

Promovarea echipei din Titu, un obiectiv major pentru AJF Dâmbovița

* Urban are jucători cu mare potență fizică, în asta constă puterea echipei pregătite de Marian Vătavu

 

Promovarea echipei Urban Titu în Liga a 3-a nu este doar dorința jucătorilor, fanilor și, desigur, a conducerii acestei echipe, ci și a tuturor iubitorilor de fotbal din județul Dâmbovița și, bineînțeles, a forului județean de fotbal, AJF, sau mai ales. După doar câțiva ani de muncă asiduă, prin schimbarea întregii mentalități îmbătrânite, conducerea acestei adevărate fabrici de coordonare, modernizare și impunere, pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean, are toate șansele reale să-și arate profesionalismul.

Rezultatul de acasă este hotărâtor

Barajul de promovare, dintre Urban Titu și Metropolitan Ișalnița, campioana județului Dolj, capătă valențe de mare interes, chiar dacă dubla se joacă chiar în perioada Campionatului European 2024, adică pe 16 și 23 iunie. Din fericire, România nu joacă în aceste zile, motiv de prezență maximă la jocul tur de la Hagioaica. După prezentarea Finalei Cupei României, faza județeană, în care Urban a câștigat detașat (3-0 cu Recolta Gura Șuții), am primit multe telefoane cu privire la acest baraj. Ce le-am spus lor, celor interesați de acest prim joc, este ceea ce voi face și eu, adică să fim la fața locului, pe 16 iunie, fiindcă rezultatul de acasă este hotărâtor pentru Urban.

Țiți Dumitru apreciază campioana din Titu

După o grămadă de ani, județul Dâmbovița, prin profesionista AJF, mai poate urca oehipă în Liga a 3-a. Pentru mine este o convingere majoră. Vorba lui Țiți Dumitriu, marele internațional, lângă care am văzut Finala Cupei României, faza județeană de pe „Eugen Popescu”. „Această echipă face față și în Liga a 2-a”! Știu de ce a exagerat... puțin, în joc era și ginerele său. Cu toate acestea, și eu cred că Urban are mari șanse de promovare. Mi-a plăcut jocul acestei echipe, cam cumpătat (cu gândul la baraj), dar frumos, elevat și chiar spectaculos. Urban are jucători cu mare potență fizică, în asta constă puterea echipei. Nu cred că Ișalnița are forță în fața unui adversar atât de dinamic.

Titu este o echipă de forță

Da, Titu este o echipă de forță, impulsivă și chiar rea, în sensul limitat al sportivității. Convins fiind că va obține saltul în Liga a 3-a, propun, încă de acum, ca jucători precum Dicu, Stoica, Moțoi, Logofătu, Bucur, Verdeș și alții să fie testați de antrenorii Chindiei și să nu mai aducem la Târgoviște nulități din toată țara, pe grămezi de bani. Avem, în județ, destui fotbaliști de valoare. Avem si antrenori și președinți cu experiență! Dar, mai întâi, SUCCES, URBAN TITU, în dubla manșă cu Ișalnița!

 

Notă: Sunt sigur de promovarea echipei URBAN TITU! Succes, băieți!

 

 

Vasile NeaguComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi
Anastasia Udroiu, multiplă medaliată la Cupa României
Crevedia atacă podiumul
Planuri mari la Voința Crevedia
Lupta pentru supraviețuire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale