Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.07.2024 00:14

Primăria Runcu demarează...


A A

Proiect de asfaltare a infrastructurii rutiere

Proiect de asfaltare a infrastructurii rutiere

Primăria comunei Runcu a anunțat lansarea unui proiect major de asfaltare, vizând reabilitarea a aproximativ trei kilometri de drumuri. Acest proiect este parte a eforturilor administrației locale de a îmbunătăți infrastructura rutieră din localitate. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că această inițiativă reprezintă una dintre prioritățile majore ale primăriei pentru anul 2024.

Infrastructura rutieră este vitală pentru dezvoltarea oricărei comunități. În prezent, mai avem doar trei kilometri de drumuri neasfaltate, dar ne propunem să le reabilităm cât mai curând. Runcu va deveni una dintre puținele comune din județul Dâmbovița cu toate drumurile asfaltate”, a declarat primarul Gheorghe Brebeanu.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere vine în contextul unui interes crescând pentru turismul din comuna Runcu. Proiectul de asfaltare este considerat esențial pentru susținerea și dezvoltarea sectorului turistic, atrăgând atenția investitorilor și facilitând investițiile în pensiuni și parcuri de recreere.

Pentru a susține sectorul turistic, este esențial să avem o infrastructură rutieră solidă. Asfaltarea acestor trei kilometri de drumuri reprezintă un pas important pentru noi. Investițiile private în turism sunt în creștere și dorim să oferim condiții optime pentru aceste investiții. Dezvoltarea comunei în acest sens este o prioritate pentru noi”, a adăugat primarul Gheorghe Brebeanu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale