Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.06.2024 00:13

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunță renumărarea voturilor


A A

Procesul electoral de la Găești va fi contestat

Procesul electoral de la Găești va fi contestat

*„Buletinele de vot la nivelul primarului, în două secții, nu corespund ca număr cu procesul-verbal întocmit”

 

Situația rămâne tensionată la Găești, în urma alegerilor locale de duminică, 9 iunie 2024, unde s-a dus o luptă acerbă între candidații PSD și PNL, diferența fiind de ordinul a câteva voturi în favoarea reprezentantului PNL! Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat că procesul electoral de la Găești va fi contestat, pe motiv că ,,buletinele de vot la nivelul primarului, în două secții, nu corespund ca număr cu procesul-verbal întocmit’’. Din această cauză reprezentanții PSD din cele două secții nu au semnat încă procesul-verbal… Ca număr de mandate, PSD are majoritate în Consiliul Local Găești, susține președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

,,Am înțeles că la o secție din Găești va fi reluat procesul de numărare a voturilor. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt foarte clare, așteptăm să avem și dovezile finale și, bineînțeles, vom contesta procesul electoral de la Găești. Este o decizie pe care am luat-o în această dimineață în organizația PSD Dâmbovița. Am vorbit cu candidatul nostru, Alexandru Iorga, și vom contesta procesul electoral de la Găești. Unul dintre motivele pentru care facem asta este faptul că buletinele de vot la nivelul primarului, în două secții, nu corespund ca număr cu procesul-verbal întocmit. Bineînțeles, reprezentanții PSD nu au semnat procesul-verbal în cele două secții. Vom vedea... mai întâi să obținem dovezile foarte clare și vom face o contestație la nivelul orașului Găești. La nivelul orașului Găești, am avut și avem în continuare cea mai frumoasă echipă și, bineînțeles, un candidat puternic, care, din punctul nostru de vedere, a câștigat orașul Găești. Acum așteptăm să vedem finalul. Ca număr de mandate, avem majoritate în Consiliul Local Găești, din estimările pe care le avem la această oră, pentru că nu s-a încheiat procesul electoral. Vom avea jumătate, plus unul din numărul de mandate”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale