Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.05.2019 00:10

Declarații dure din partea lui Constantin Dinu


A A

Primarul de la Gura Șuții solicită schimbări masive la AJF Dâmbovița

Primarul de la Gura Șuții solicită schimbări masive la AJF Dâmbovița

❚ Acesta anunța că din vara va retrage echipa din competiție, dar transmite că și Gloria Cornești este în pericol de a fi retrogradată. ❚ „Eu cred că dacă domnul Tudor vrea să rămână în continuare trebuie să facă un Comitet Executiv pe bune, nu cu aranjamente, să pună lucrurile la punct, pentru că e greu ca el să fie înlocuit acum”, a spus Dinu ❚ „Îmi asum că l-am bruscat pe arbitru, merita. I-am zis să îi fie rușine, că și-a bătut joc de noi. Să mi se aplice orice sancțiune”, a transmis primarul din Gura Șuții

 

COSMIN SAVA

 


 

Una dintre echipele care luptă pentru titlul de campioană județeană, Recolta Gura Șuții, a făcut un pas greșit etapa trecută, la Ungureni (1-2), iar acum șansele pentru a ocupa primul loc la finalul sezonului au scăzut. Echipa din Gura Șuții, prin vocea primarului Constantin Dinu, care a intervenit telefonic în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, de pe Columna TV, a transmis că arbitrajul a influențat rezultatul final al partidei respective. Acesta anunța că din vară va retrage echipa din competiție, dar transmite că și Gloria Cornești este în pericol de a fi retrogradată.

„Sunt pe cale să termin cu fotbalul”

„Sunt pe cale să termin cu fotbalul, pentru că o măgărie mai mare decât ce s-a întâmplat la Ungureni, nu se poate, își bat joc de oamenii care iubesc fotbalul. Ion Pitaru poate să spună ce a văzut la meciul de la Ungureni, așa ceva nu se poate. Arbitrii au spus că vrem să câștigăm mereu, dar acolo nu o să câștigăm niciodată. Onicescu îi făcea lui Mugurel Ciocmată din gât să arate ofsaid. Ne-au anulat trei goluri valabile, pentru două jur cu mâna pe inimă că au fost valabile, plus încă două lovituri de pedeapsă. Am fost și i-am spus arbitrului să îi fie rușine, l-am refuzat pe el și nu știu cum a ajuns să ne arbitreze”, a transmis Dinu.

Dinu cere schimbarea președinților de comisii

„Cred că lucrurile se vor așeza în următoarele săptămâni și la AJF, trebuie o schimbare făcută, cred că trebuie să plece toată lumea de acolo, inclusiv domnul Tudor, dacă nu știe să țină hățurile. Eu am fost de partea domnului Tudor, l-am respectat și îl respect, nu spun că regret că l-am susținut, ci regret că acum el nu știe să fie un bun manager. Până acum mi se părea că lucrurile merg spre bine, pentru că veneau oameni de fotbal, dar imediat s-a întors foaia. Eu cred că dacă domnul Tudor vrea să rămână în continuare trebuie să facă un Comitet Executiv pe bune, nu cu aranjamente, să pună lucrurile la punct, pentru că e greu ca el să fie înlocuit acum. Ar trebui să vină mulți tineri acolo, să plece toți președinții de comisii. Dacă rămân și vin cei tineri lângă cei în vârstă, se fac și ei la fel. Cred că trebuie schimbări masive la AJF Dâmbovița, eu cred că voi renunța, nu e nicio pierdere pentru ei că pică echipa de la Gura Șuții”.

L-a bruscat pe Ciocmată la ultimul meci

„Nelu Radu acuza că arbitrajele sunt de partea noastră, dar au fost invers, noi am avut doar arbitraje contra. Conform unui articol, echipa care promovează și nu are CIS, va fi retrogradată în Liga a 6- a. Dacă echipa din Cornești nu prezintă CIS, trebuie retrogradată, așa spune regulamentul, mi-a zis viceprimarul de la Gura Șuții că așa s-a discutat la FRF, să nu ne mai facem de rușine. Retrag echipa în semn de protest și voi face echipă de juniori. Îmi asum că l-am bruscat pe arbitru, merita, i-am zis să îi fie rușine, că și-a bătut joc de noi. Să mi se aplice orice sancțiune”, a încheiat primarul din Gura Șuții.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale