Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2016 00:07

"Este o performanță absolut extraordinară"


A A

Primarul Cristian Stan laudă rezultatul Mariei Cioclea

Primarul Cristian Stan laudă rezultatul Mariei Cioclea
Conferință de presă dedicată marii performanțe obținute de Maria Cioclea, regina Europenei la lupte cadeți

❚ „Ambiția pe care a avut-o este de remarcat. Nu a făcut absolut nicio greșeală în meciurile pe care le-a jucat până la medalia de aur. A câștigat tot fără să piardă nici măcar un punct. Finala nu a durat decât 17 secunde”, a mărturisit Cornel Cornea, antrenorul campioanei europene de lupte ❚ „A fost foarte greu, nu mă așteptam să ajung atât de sus, dar cu foarte multă muncă și foarte multă ambiție am reușit să urc pe treapta întâi a podiumului”, a vorbit și Maria Cioclea

LIVIU DOBRE


Maria Cioclea a reușit o performanță extraordinară, devenind regina Europei la lupte cadeți. Târgovișteanca a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria 40 kg, în cadrul competiției care sa ținut la Stockholm, în Suedia. S-a muncit enorm pentru acest rezultat, care nu ar fi apărut fără sacrificii mari.

„A fost foarte greu, nu mă așteptam să ajung atât de sus, dar cu foarte multă muncă și foarte multă ambiție am reușit să urc pe treapta întâi a podiumului. Aveam așteptări de la mine, pentru că știu că sunt un copil foarte ambițios, dar nu mă așteptam să parcurg atât de bine”, a vorbit Maria în cadrul unei conferințe de presă organizată ieri la sediul Clubului Sportiv Școlar Târgoviște, la care au mai participat primarul Cristian Stan, și antrenorul Cornel Cornea.

Cristian Stan: „Vom extinde colaborarea cu CSȘ”

Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a transmis că medalia de aur obținută de Maria Cioclea la Europeanul din Suedia reprezintă o mare performanță pentru oraș, dar și pentru județ, și mărturisește că se va continua colaborarea pe care administrația locală o are cu Clubul Sportiv Școlar.

„Este un parcurs excepțional și nu știu dacă Maria conștientizează în momentul de față ce înseamnă acest titlu pentru sportul târgoviștean, dâmbovițean și pentru Clubul Sportiv Școlar. În spatele acestei performanțe este multă muncă, foarte multă determinare, și numai ea și antrenorul sunt singurii care cunosc ce înseamnă să obții un titlu european. Vreau ca aceste performanțe pe care noi le avem în sportul juvenil să se mențină și în momentul în care se va ajunge la nivelul senioratului. De fapt, cred că aici trebuie să lucrăm, administrația locală, Clubul Sportiv Școlar, Clubul Sportiv Municipal, să putem să asigurăm protejarea și valorificarea acestor valori pe care iată că județul Dâmbovița le oferă. În acest context, vreau să spun că vom extinde colaborarea pe care o avem cu Clubul Sportiv Școlar, vom găsi posibilități, astfel încât să asigurăm o trecere de la nivelul sportului juvenil și să putem asigura această continuitate și la seniori. Este o performanță absolut extraordinară, pentru care toți cei implicați, începând cu sportiva, antrenorul, conducerea Clubului Sportiv Școlar, trebuie să fie felicitați”, a spus Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Cornea: „Maria nu a făcut nici măcar o greșeală. Finala nu a durat decât 17 secunde”

Cornel Cornea, un adevărat șlefuitor de talente, din mâinile căruia au ieșit multe luptătoare medaliate la concursuri naționale sau internaționale, s-a arătat foarte bucuros de performanța elevei sale, mai ales că aceasta nu a pierdut nici măcar în punct în meciurile pe care le-a avut în Suedia.

„Sunt foarte mândru că am alături o campioană de ieri și una de astăzi, Georgiana Paic, vicecampioană europeană în 2011, și astăzi Maria Cioclea, asta mă face să fiu foarte fericit. Acum o lună și jumătate Maria avea 50 de kilograme și a trebuit să ducă o luptă grea cu categoria, pentru că avea 9,5 kilograme de slăbit. A fost foarte greu. Am pornit prima oară pentru 43 kilograme, dar sigur că în gândul meu nu era categoria asta. Cu zece zile înainte, am luat-o de la Izvorani și am adus-o acasă. A plecat de aici cu 43,8 kilograme și apoi a continuat cu antrenorul lotului. Ne-am întâlnit la Stockholm și mai avea un kilogram, pe care l-a dat jos fără probleme. Ambiția pe care a avut-o este de remarcat. Nu a făcut absolut nicio greșeală în meciurile pe care le-a jucat până la medalia de aur. A câștigat tot fără să piardă nici măcar un punct. Finala nu a durat decât 17 secunde. Maria a intrat în atenția Federației Internaționale. Este un rezultat foarte bun pentru noi”, a mărturisit Cornel Cornea, antrenorul de lupte de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște.

Pentru rezultatul superb de la Campionatul European de lupte pentru cadeți de la Stockholm, Maria Cioclea va fi premiată cu o sumă de bani și de Primăria Municipiului Târgoviște, după cum a transmis Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale