Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.12.2018 00:10

Gânduri la final de an


A A

Primarul Cristian Stan își dorește promovarea Chindiei

Primarul Cristian Stan își dorește promovarea Chindiei

❚ „Mă pot gândi la o schimbare în conducerea executive, dar în funcție de niște condiții obiective, nu vreau să lansez niște speculații acum. În niciun caz nu pot decide în dreptul staff-ului tehnic” ❚ „Pe actualul stadion, în condițiile actuale, nu se poate juca în Liga I. S-a propus și s-a aprobat în Consiliul Local, urmează să se facă studiul de fezabilitate pentru îmbunătățiri ale actualului stadion, pentru noul stadion mai avem de așteptat” ❚ „Datoria către Dikeoulakos să o plătească cei vinovați pentru situația în care s-a ajuns. Sigur că se putea evita o asemenea situație, vreau să văd întâi motivarea judecătorească, apoi mă pot exprima cine sunt vinovații” ❚ „Urmează să scoatem la concurs postul de director al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Încă nu știu perioada în care va fi organizat concursul, mă voi gândi la acest lucru la începutul anului”

 

COSMIN SAVA


La final de an, am ales să vă prezentăm un interviu interesant, realizat cu primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Am atins majoritatea subiectelor de interes din sportul târgoviștean, iar răspunsurile oferite de Cristian Stan merită parcurse cu maxim interes. Am discutat despre problemele de la Clubul Sportiv Municipal, despre Chindia Târgoviște, dar și pe subiectul stadionului „Eugen Popescu”. La fel ca toți dâmbovițenii, primarul Târgoviștei își dorește promovarea trupei lui Viorel Moldovan în prima ligă și așteaptă în continuare rezultate bune și la alte discipline sportive.

„Vinovații să plătească”

Rep.: Tribunalul București a venit cu o decizie în cazul Dikeoulakos, o obligație de plată de aproximativ 240.000 de euro. Sunteți dispus să plătiți o asemenea sumă din bani publici?

- Datoria să o plătească cei vinovați pentru situația în care s-a ajuns. Sigur că se putea evita o asemenea situație, vreau să văd întâi motivarea judecătorească, apoi mă pot exprima cine sunt vinovații.

Rep.: Raportate la rezultatele obținute, nu sunt cam mari salarii la echipa de volei a CSM-ului?

- Bugetul se acordă pe activitatea Clubului Sportiv Municipal, cei care se ocupă de conducerea clubului ar putea să răspundă mai bine. Vine solicitarea de la club, aceasta se supune acordului Consiliului Local, iar execuția este făcută exclusiv de conducerea Clubului Sportiv Municipal.

Rep.: Ați participat la Gala Clubului Sportiv Municipal, ce ne puteți spune despre acest eveniment?

- Mi-a plăcut, a fost un eveniment interesant.

Rep: O să fie scos la concurs postul de director al CSM Târgoviște?

- Da, sigur. Urmează să scoatem la concurs acest post, încă nu știu perioada în care va fi organizat concursul, mă voi gândi la acest lucru la începutul anului.

„Se poate promova în prima ligă”

Rep.: Care sunt șansele Chindiei la o promovare în Liga I?

- Chindia are șanse mari, mai mari decât în sezonul trecut pentru o promovare directă. Se poate realiza acest lucru, dar fără să existe sincope.

Rep.: Se pot juca la Târgoviște meciuri de primă ligă?

- Pe actualul stadion, în condițiile actuale, nu. S-a propus și s-a aprobat în Consiliul Local, urmează să se facă studiul de fezabilitate pentru îmbunătățiri ale actualului stadion, pentru noul stadion mai avem de așteptat.

Rep.: În cazul în care se ratează promovarea, luați în calcul schimbări în staff-ul tehnic și în conducerea executivă a Chindiei?

- Mă pot gândi la o schimbare în conducerea executivă, dar în funcție de niște condiții obiective, nu vreau să lansez niște speculații acum. În niciun caz nu pot decide în dreptul staff-ului tehnic.

Rep.: Care este cea mai mare dorință sportivă pentru anul 2019?

- Mi-ar plăcea să avem rezultate cât mai bune la toate sporturile în care participă târgovi șteni, iar Chindia să facă pasul spre prima ligă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale