Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.01.2017 00:10

Primul gest de onoare din partea conducerii Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița


A A

Președintele Ioan Negoescu și-a anunțat demisia!

Președintele Ioan Negoescu și-a anunțat demisia!
Ioan Negoescu ne-a contactat din Londra, pentru a transmite public că renunță la șefia arbitrajului dâmbovițean

❚ După ce a urmărit atent desfășurarea evenimentelor în marele scandal al arbitrilor deghizați, Ioan Negoescu ne-a contactat ieri telefonic, pentru a-și prezenta public demisia din funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița. „N-am nicio vină, dar totul s-a întâmplat sub conducerea mea” ❚ Un gest de onoare, care ar trebui urmat și de președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil. L-am vizitat ieri, pentru realizarea un interviu, iar refuzul a venit pe un ton ironic. „Nu am timp pentru așa ceva, nici măcar un minut. Aflați când mă eliberez, poate aveți noroc” ❚ Dintre cei opt dâmbovițeni vizați de acest scandal, doar Valentin Mihalache a acceptat ieri un scurt dialog. „Am fost în concediu în Antalya și i-am întâlnit întâmplător pe băieți. Acolo arbitrează cine se nimerește” ❚ Ieri am fost contactați de Viorel Neagoe, care s-a recomandat a fi avocatul lui Dan Petre. „S-a transmis de la Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal să nu mai apară nicio declarație publică, pentru că este o anchetă în desfășurare”

COSTIN MIHAI

 


 

Marele scandal al arbitrilor dâmbovițeni deghizați la meciuri din Turcia și Cipru l-a găsit pe șeful lor la Londra, în vizită la copii. După ce a urmărit atent desfășurarea evenimentelor, Ioan Negoescu ne-a contactat ieri telefonic, pentru a-și prezenta public demisia din funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița. „Când o să ajung în țară, demisia va fi prezentată și în scris. N-am nicio vină, dar totul s-a întâmplat sub conducerea mea”. Un gest de onoare, care ar trebui urmat și de președintele AJF Dâmbovița, Tudor Emil. „Nu mi-am închipuit vreodată așa ceva, nu-mi vine să cred, sunt stupefiat. Mi-e rușine de mine și că asemenea fapte s-au petrecut în mandatul meu de președinte al CJA Dâmbovița”, a mai spus Negoescu.

Mihălăchioiu susține că l-a avertizat pe Negoescu

„I-am spus încă de acum doi ani despre aceste lucruri lui Ioan Negoescu, dar mi-a zis că n-are ce face. I-am spus că s-a înconjurat de oameni care îi strică imaginea, și mă refer, în special, la vicepreședintele comisiei, Cristian Grigorașcu. Acesta este omul președintelui AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Conducătorii de cluburi din județ spun că Grigorașcu stabilește baremurile neoficiale ale arbitrilor pe care îi monitorizează ca observatori”, a dezvăluit Dan Mihălăchioiu pentru Libertatea. „Nu este adevărat ce spune Dan Mihălăchioiu ori eu nu-mi aduc aminte”, s-a apărat Negoescu. „Și eu i-am semnalat anumite lucruri lui Țuți Negoescu, însă legate numai de meciuri de județ. Nu mi-am imaginat că sunt practice și de un alt nivel. Asta a ales, asta a primit”, s-a exprimat și fostul vicepreședinte al CJA, Liviu Gligoraș, care s-a despărțit de forul fotbalistic județean, reclamând implicarea președintelui Tudor Emil în delegările arbitrilor.

Tudor a convocat Comitetul Executiv

Ieri am vizitat în premieră noul sediu al AJF Dâmbovița. De fapt, camera unde își desfășoară activitatea asociația prezidată de Tudor Emil. L-am găsit acolo, alături de contabilul Vlad Dumitru. Am dorit să realizăm un interviu pe subiectul de mare scandal care a lovit forul pe care îl conduce imediat după Revoluție. Refuzul a venit pe un ton ironic. „Nu am timp pentru așa ceva, nici măcar un minut. Aflați când mă eliberez, poate aveți noroc”. La puțin timp a apărut o reacție oficială pe site-ul AJF, prin care Tudor Emil convoacă pentru joi, ora 11.00, Comitetul Executiv. Cam târziu. Vicepreședintele Florin Tuiu a reclamat încă din weekend pasivitatea șefului de instituție.

Ce spune Valentin Mihalache

Dintre cei opt dâmbovițeni vizați de acest scandal, doar Valentin Mihalache a acceptat ieri un scurt dialog. „Am fost în concediu în Antalya și i-am întâlnit întâmplător pe băieți. Acolo arbitrează cine se nimerește, ați văzut doar că la un meci al Viitorului Constanța era la tușă unul în șlapi. Am zis să intru și eu la un joc, atât, să-mi aduc aminte de când eram arbitru. Nu mi-am ascuns niciodată identitatea și nici nu am vreo implicare în ceva dubios. Chiar și anul trecut am fost în concediu în Antalya, unde se perindă o mulțime de la aceste meciuri”. Am întrebat ce arbitri dâmbovițeni a întâlnit anul trecut acolo, moment din care timpul alocat discuției a „expirat”. Primarul comunei dâmbovițene Dărmănești a oferit declarații mai ample colegilor de la Gazeta Sporturilor.

S-a implicat Comisia de Integritate a FRF

Ieri am fost contactați de Viorel Neagoe, care s-a recomandat a fi avocatul lui Dan Petre. „S-a transmis de la Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal să nu mai apară nicio declarație publică, pentru că este o anchetă în desfășurare”. Până acum, a vorbit direct Cristian Grigorașcu, vicepreședinte ale Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, în timp ce Dan Petre a ales să transmită un comunicat. Plus Valentin Mihalache, care nu mai îndeplinește vreo funcție în cadrul AJF Dâmbovița, de unde s-a retras din momentul preluării mandatului de primar. Cristian Catană, Septimiu Burtescu, Laurențiu Niculae, Costinel Neagu și Răzvan Nedelcu nu au oferit nicio reacție publică.

Nu există niciun Yusuf la agenția Enda

Libertatea.ro a contactat reprezentanții agenției Enda Sport, organizatoare de cantonamente, de unde a primit răspunsul că acolo nu există niciun angajat cu numele Yusuf, intermediarul despre care vorbeau dâmbovițenii. „Nu-i cunoaștem pe arbitrii la care faceți referire. Și nu am organizat meciuri în Antalya”, a răspuns Ufuz Ozan, coordonatorul general al firmei. N-ar fi exclus ca arbitrii dâmbovițeni să cadă într-o capcană. Cu toate că, acest Yusuf se cunoaște cu Dan Petre din urmă cu un an și ceva, după cum recunoaște ultimul. Iar arbitrii dâmbovițeni au mai participat la astfel de evenimente, a transmis-o chiar Grigorașcu, plus că urma să mai fie chemați și alții.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale