Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2014 00:13

Politic


A A

Premierul a cerut demiterea directorului de la Apele Române

Premierul a cerut demiterea directorului de la Apele Române

Premierul Victor Ponta i-a cerut ieri ministrului delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Doina Pană, să îl demită pe directorul Administrației Naționale Apele Române, Vasile Pintilie, au declarat surse guvernamentale pentru AGERPRES.

Solicitarea a fost făcută după încheierea Comandamentului pentru situații de urgență care a avut loc ieri la Palatul Victoria. Directorul Administrației Naționale Apele Române, Vasile Pintilie, este în concediu.

 

 

Victor Ponta: „Alocăm câte 12 milioane de lei

pentru județele Gorj, Vâlcea și Argeș”

Guvernul va aloca în ședința de astăzi câte 12 milioane de lei administrațiilor din județele Gorj, Vâlcea și Argeș pentru acoperirea cheltuielilor de urgență pe care le implică intervenția la inundații și pentru înlăturarea efectelor acestora.

„Pentru cele trei județe care deja s-au confruntat cu mari probleme - Gorj, Vâlcea și Argeș - o să alocăm câte 12 milioane de lei pentru cheltuielile urgente”, a declarat premierul, la Comandamentul pentru situații de urgență.

Ponta le-a cerut vicepremierilor Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Daniel Constantin și ministrului Apărării Mircea Dușa să acopere din teren coordonarea zonală în județele rămase sub atenționările hidrometeorologice.

„Dintre membrii Guvernului, toți cei prezenți aici am fost în teritoriu și o să plecăm înapoi, dacă e mai multă nevoie de coordonare sau mai multă forță guvernamentală. Domnul vicepremier Oprea vreau să meargă din nou în Vâlcea, pentru că acolo și Vaideeni și celelalte chiar au fost situații speciale și e nevoie de toate forțele ca să continuăm lucrările și să fim siguri că nu se mai întâmplă nimic rău. Domnul Dragnea, județele din sud, începând cu Teleorman, unde va fi din nou o noapte dificilă, dar și Dolj, Mehedinți, Olt. Domnul ministru Dușa, o să vă rog să vedeți ce se întâmplă pe zona de vest, ce nevoi au acolo, la Caraș-Severin. Domnul ministru Constantin la Argeș că ați mai fost acolo și vă duceți din nou”, a declarat Ponta.

 

AGERPRES și Jurnal de Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci crucial pentru Chindia
A murit actrița Georgeta Luchian Tudor, soția rapsodului Tudor Gheorghe
Guvern: Rezultatul testului făcut de Premierul Orban pentru COVID-19, negativ; va rămâne în carantină până joi
Tăriceanu: Măsura decretării stării de urgență trebuia luată cu ceva timp în urmă
Cabinetul Orban a depus jurământul de învestitură în funcții
Poate Moldovan să salveze Chindia?
Moțiunea de cenzură ‘’Guvernul Dăncilă trebuie demis! Fără OUG-uri, fără parole de acces și fără cozi la vot’’ a fost respinsă, marți, de Parlament. Au fost înregistrate 200 de voturi favorabile, 7 împotrivă și 3 abțineri, fiind ne
Premierul a transmis președintelui propunerile de numire a noilor miniștri
Cuc, la semnarea a trei contracte de infrastructură: Domnilor constructori, nu vă mai bateți joc de subcontractorii români
UE sprijină sectorul de tipărire și publicare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale