Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.10.2023 00:14

La PSD Dâmbovița,


A A

Politica și administrația, scop comun: cât mai multe investiții în județ

Politica și administrația, scop comun: cât mai multe investiții în județ

*„Sunt localități unde se simte nevoia unui primar și consiliu local majoritar social-democrat, iar cel mai bine acest lucru se vede comparând proiectele administrative ale PSD cu cele ale primarilor de altă apartenență politică”

 

Administrația și politica merg mână în mână în județul Dâmbovița, iar rezultatele se văd la tot pasul în teren prin numărul mare al obiectivelor de investiții care se află în diferite faze de execuție și care au drept scop îmbunătățirea calității vieții în toate unitățile administrativ  teritoriale.  Conducerea  CJD și PSD Dâmbovița a demonstrat încă o dată că cele două activități pot fi făcute la fel de bine, dar cu foarte multă muncă și determinare.

După o primă parte a zilei petrecută în nordul județului, pe șantierele din comunele și orașele conduse de primarii PSD, miercuri seara președintele CJD, Corneliu Ștefan s-a întâlnit și cu membrii organizațiilor locale din Morteni, Mătăsaru, Mogoșoaia, Vișina, Răscăeți, Uliești și Petrești.

„Discuțiile cu organizațiile PSD Dâmbovița din teritoriu au continuat. Investițiile și proiectele viitoare au fost principalul subiect, dar am discutat și despre alegerile de anul viitor. Sunt localități unde se simte nevoia unui primar și consiliu local majoritar social-democrat, iar cel mai bine acest lucru se vede comparând proiectele administrative ale PSD cu cele ale primarilor de altă apartenență politică. Tocmai de aceea, suntem convinși că, în 2024, vom câștiga alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. Pentru noi vorbesc proiectele și investițiile din fiecare localitate în parte. Întotdeauna suntem alături de oameni!”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale