Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.10.2015 00:19

Competiție... record pentru fotoliul de edil șef al municipiului reședință de județ


A A

PNL: șase pentru Primăria Târgoviște

PNL: șase pentru Primăria Târgoviște
Iulian Vladu, copreședinte PNL Dâmbovița, dă asigurări de pe acum că un liberal va câștiga Primăria Târgoviște

❚ Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiașu, Ciprian Prisăcaru, Claudiu Dumitrescu, Ciprian Preduț și Ion Liță sunt liberalii care și-au depus candidaturile la partid, urmând să intre în lupta internă pentru alegerea celui care se va lupta anul viitor la fotoliul de primar al Târgoviștei ❚ Aceștia vor fi supuși unui sondaj sociologic, dar, potrivit copreședintelui PNL Dâmbovița, fără ca ei să știe, fiind anunțați de decizia finală ❚ Deși în momentul de față liberalii încă își caută un candidat, copreședintele Iulian Vladu știe de pe acum că „PNL va câștiga Primăria Târgoviște”

A. M. P.


Șase pentru Primăria Târgoviște! Conducerea Partidului Național Liberal Dâmbovița a anunțat că până acum șase liberali s-au înscris în competiția internă care va desemna candidatul pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiașu, Ciprian Prisăcaru, Claudiu Dumitrescu, Ciprian Preduț și Ion Liță sunt liberalii care și-au depus candidaturile la partid pentru a intra în lupta internă pentru alegerea celui care se va lupta anul viitor la câștigarea fotoliului de edil al municipiului reședință de județ. Aceștia au început deja să strângă semnături de susținere, dar la final candidatul va fi ales doar după aflarea rezultatelor sondajului sociologic pe care partidul îl va comanda în perioada următoare, cercetare sociologică care se va face pe „ascuns”, fără știrea celor șase candidați.

 

O „cercetare sociologică”... secretă

„Candidații la Târgoviște sunt într-o competiție internă și vor fi desemnați în urma tuturor analizelor pe care PNL le va face în județul Dâmbovița. Legat de termenul limită, când Partidul Național Liberal va decide că este termenul să anunțăm candidații, atunci vom lua o decizie în Biroul Politic și vom anunța toți candidații. Sunt șase candidați care s-au înscris pentru municipiul Târgoviște. În urma analizelor, vom afla ceea ce își doresc cetățenii să se întâmple în Târgoviște, aflăm posibilitatea fiecărui candidat și puterea pe care o are fiecare candidat pentru a putea câștiga Primăria Târgoviște. Ceea ce pot să vă asigur este că PNL va câștiga Primăria Târgoviște. Se va face și o cercetare sociologică, dar nu va ști niciun candidat când se declanșează și când se va finaliza”, a declarat copreședintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale