Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.03.2023 00:12

Multe competiții


A A

Perioad aglomerat pentru CSȘ Trgoviște

Perioad aglomerat pentru CSȘ Trgoviște

* Clubul târgoviștean a avut reprezentanți și la Turneul Internațional de Lupte, desfșurat în Germania.

 

La finalul sptmânii trecute a avut loc Campionatul Național de Aruncri Lungi, competiție la care au luat startul și elevii pregtiți de Mihai Prodan și Cornel Ptrșcan, legitimați la CSȘ Târgoviște. Beatrice Constantin s-a clasat pe locul secund la suliț-U18, în timp ce Raisa Ptrșcan a obținut locul 2 la disc-C1 și locul 4 la suliț-C1. Denis Bluț s-a clasat pe locul 4 la suliț-C1, iar Ana Maria Varga a câștigat medalia de aur la suliț-C2 și pe ultima treapt a podiumului la disc-C2. Larisa Rduț s-a clasat pe locul 7 la disc-C2 și pe locul 9 la suliț-C2.

Scoruri impresionante la fotbal

La fotbal, în Campionatul Județean U15, echipa pregtit de Cosmin Toboșaru a pierdut cu GȘA Nucet, 0-1. Un eșec s-a înregistrat și în Campionatul Național U17, 1-2 cu AFC Unirea Constanța, golul târgoviștenilor fiind reușit de Gagiu. La U19, cu Nicu Croitoru pe banca tehnic, s-a înregistrat un eșec dureros, 3-8 cu AFC Unirea Constanța, reușitele CSȘ-ului fiind semnate de Preoteasa, Sârbu și Bucureșteanu. În schimb, la fotbal feminin, în Campionatul Național U17, s-a obținut o victorie clar, 10-1 cu Atletic Drgșani, în urma golurilor reușite de E. Neacșu (6), Nedelcu (2), M. Neacșu și Ungureanu. Cel mai clar succes al unei formații din cadrul CSȘ Târgoviște a venit la U13, acolo unde formația pregtit de Eduard Priscaru a învins Olimpia Picior de Munte cu 27-0.

Victorii la handbal

În Campionatul Național al Juniorilor 2 la handbal masculin, CSȘ Târgoviște a câștigat cu 43-37 în fața celor de la CSȘ Galați, dup ce a condus la pauz cu 22-20. S-au disputat meciuri și din cadrul Turneului Euroregiune la Junioare 4, acolo unde CSȘ Târgoviște a obținut victorii cu CS Activ Ploiești (21-14), ACS Fundulea (24-16) și CS Ialomița (24-17), dar a pierdut cu Viitorul Piteșt i(22-24). Echipa s-a calificat la Turneul Semifinal, de la începutul lunii mai.

Multe medalii la lupte

În Campionatul Național de Judo, Dan Matei a fost eliminat în turul 2 la categoria 81 de kilograme, în timp ce Patricia Bucur s-a clasat pe locul 7 la categoria 63 de kilograme. La lupte, în cadrul Campionatului Național Școlar U17, s-au obținut trei medalii de aur. Alexandra Girescu a câștigat la categoria 40 de kilograme, Roberta Leanc la 46 de kilograme și Raluca Pop la 61 de kilograme. S-au obținut și trei clasri pe locul 3, prin Larisa Bucur la categoria 57 de kilograme, Cristian Scripcaru la 60 de kilograme și Robert Stnic la 60 de kilograme. Cea mai slab clasare a fost a lui Saida Calot, locul 5 la categoria 57 de kilograme. CSȘ Târgoviște a avut reprezentanți și la Turneul Internațional de Lupte, desfșurat în Germania. Nicolae Sofronovici s-a clasat pe primul loc la categoria 38 de kilograme, în timp ce Sofia Maria Filip s-a clasat pe locul secund la categoria 23 de kilograme.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Strjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide n ultima etap
Sportul Lucieni promoveaz n Liga a 5-a
Roberto Ziduri a cștigat Cupa Romniei INATECH
Gura Șuții a primit trofeul de campioan județean
Dmbovițenii merit mai mult atenție
S-a ncins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafrul Trgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Strjerii Rzvad, eliminare dramatic la Juniori U19Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI

Unii istorici, dar i ali oameni de cultur, privesc judeul Dâmbovia nu numai ca pe unul voievodal, ci i ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român i al existenei unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgovite, care au druit vieii culturale i politice nume cu valoare de cariatide la templul eternitii româneti.

i acest jude... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale