Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2015 00:08

Încă nu am aflat rezultatul expertizei contabile


A A

Pe cine înfundă memoriul celor de la I.L. Caragiale?

Pe cine înfundă memoriul celor de la I.L. Caragiale?
Nici Ciprian Honciu și nici Vasile Bărbuș nu renunță la judecată, chiar dacă speța I.L. Caragiale – Ungureni e pe rol de peste 120 de zile

❚ „Domnul Bărbuș, de la Caragiale, nu a putut să demonstreze că a plătit taxa de memoriu, în valoare de 100 lei. Tocmai de aceea am solicitat un audit contabil”, ne-a declarat Ciprian Honciu, finanțatorul echipei Unirea Ungureni, ajutat și de un avocat în demersul său ❚ „Dumneavoastră în ce calitate mă întrebați toate acestea? Nu știu ce rost au aceste întrebări prin telefon. Când mă duc să mă judec, vă dați seama că fac tot ce trebuie”, a reacționat Vasile Bărbuș, președintele clubului din Caragiale ❚ „Chitanța prezentată de cei de la Caragiale e una fictivă. Clubul nu are personalitate juridică, așa că nu prea are nici cont. Memoriul nu a fost achitat, însă cineva greu din AJF protejează echipa din Caragiale, dovadă că există o semnătură și o parafă a asociației pe acel document”, ne-a transmis unul din oamenii de încredere rămași lângă președintele Tudor Emil ❚ Un asemenea subiect nu-i putea scăpa fostului arbitru Armand Mihălăchioiu, care a comentat extrem de dur pe pagina personală de facebook. „Aici se judecă după regulamentul lui tudor. Este total ilegal ce se întâmplă, e halucinant!”

COSTIN MIHAI

 


 

Astăzi se împlinește o săptămână de la ultima rejudecare a cazului Viitorul I.L. Caragiale – Unirea Ungureni și de când oficialii ultimei echipe au solicitat o expertiză contabilă, iar lucrurile nu au avansat absolut deloc. E ceață totală peste o speță care se află pe rol (atenție!) de 121 de zile și care lasă impresia că nu se mai termină niciodată. Practic, de la ce a plecat ultima amânare?

„Domnul Bărbuș, de la Caragiale, nu a putut să demonstreze că a plătit taxa de memoriu, în valoare de 100 lei. Pe memoriu era scris cu pixul că s-a achitat din cont, dar nu a fost așa. Eram de față când domnul Bărbuș și-a trimis fata cu 100 lei, pentru a susține o contestație din cupă, deci nu avea bani în cont”, a explicat Ciprian Honciu, finanțatorul echipei din Ungureni. Și atunci, pe ce bază s-a judecat până acum la Comisia de Apel? „Pe memoriul lor scria că au achitat taxa din contul clubului, exista chiar și o ștampilă a AJF. Tocmai de aceea am solicitat un audit contabil, să văd dacă s-a plătit într-adevăr din contul clubului, dar am informații clare că nu este așa. Cineva trebuie să răspundă pentru banii cheltuiți și pentru timpul pierdut, dar nu vedeți că tot nu ne dau un răspuns?”, a continuat același Honciu, ajutat și de un avocat în demersul său.

Care e miza?

La început foarte deschis, ba chiar dumnealui ne-a vizitat la redacție pentru a oferi un punct de vedere, președintele echipei din Caragiale nu a mai fost ieri la fel de comunicativ. „Dumneavoastră în ce calitate mă întrebați toate acestea? Nu știu ce rost au aceste întrebări prin telefon. Când mă duc să mă judec, vă dați seama că fac tot ce trebuie. Vă rog să nu mă puneți pe mine pe picior de egalitate cu Priboi sau cu alții”, a reacționat Vasile Bărbuș, care a lăsat de înțeles că documentul a fost semnat și parafat de fostul secretar, Severin Anghelinu.

„Chitanța prezentată de cei de la Caragiale e una fictivă. Clubul nu are personalitate juridică, așa că nu prea are nici cont. Memoriul nu a fost achitat, însă cineva greu din AJF protejează echipa din Caragiale, nu vă e clar? Dacă nu ar fi luptat atât cei de la Ungureni și dacă nu s-ar fi implicat ziarul dumneavoastră, verdictul era dat demult. Dintre echipele implicate, doar Ungureni are intenții de promovare și de a juca în Liga a IV-a”, ne-a transmis unul din oamenii de încredere rămași lângă președintele Tudor Emil. „Vă dați seama că nu ne-am fi zbătut atâta dacă nu avem ca miză promovarea. Ne-am învățat lecția de anul trecut, cu Viișoara, care a promovat cum a promovat, iar apoi a vândut locul. Și atunci am depus un memoriu, cu Văcărești, dar l-am pierdut. Pentru noi contează orice punct câștigat, dovadă că anul trecut am pierdut promovarea la un singur punct. După investițiile pe care le-am făcut la stadion și care vor continua, obiectivul nu poate să fie decât unul singur: Liga a IV-a”, a completat Ciprian Honciu.

Mihălăchioiu atacă din nou în direcția lui Tudor Emil

Un asemenea subiect nu-i putea scăpa fostului arbitru Armand Mihălăchioiu, care a comentat extrem de dur pe pagina personală de facebook. „Aici se judecă după regulamentul lui tudor. După Regulamentul Disciplinar al FRF, un caz se judecă în prima instanță la CCD, care ia o hotărâre, apoi dacă există nemulțumiri se judecă la Comisia de Apel, care dă și ea o hotărâre, după care, în ultima instanță cazul respectiv se judecă la Comisia de Recurs a FRF. Așadar, este total ilegal ce se întâmplă aici, dacă este așa cum spuneți. Adică CCD dă o rezoluție, Comisia de Apel dă o rezoluție și apoi în loc să se meargă mai departe așa cum am prezentat mai sus, cazul se rejudeca la Apel... halucinant!!!!”. Chiar că e halucinant!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale