Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.10.2014 00:03

Motivând că acesta absentează de la ședințele de pregătire,


A A

Părinții copiilor de la Chindia nu-l mai vor antrenor pe Ionuț Iugulescu

Părinții copiilor de la Chindia nu-l mai vor antrenor pe Ionuț Iugulescu
Lipsind de la antrenamente, Ionuț Iugulescu și-a pus în cap părinții copiilor de la Chindia

❚ „Nu cred că a făcut zece antrenamente de când ne-a preluat copiii. V-am sesizat pe dumneavoastră, pentru că răspunsul președintelui Ghergu îl știm. Ne-a spus clar că cei care nu sunt mulțumiți de antrenorul Iugulescu, pot să-și ia copiii de la club și să-i ducă în altă parte”, ne-au transmis mai mulți părinți ❚ „Am crezut că termin mai devreme niște cursuri, încât să pot ajunge la antrenament. I-am sunat pe unii dintre părinți să-i anunț că nu pot ajunge. Este pentru prima dată când lipsesc de la antrenamente, pe cuvânt de onoare”, ne-a răspuns antrenorul Iugulescu ❚ După ce mai mulți juniori republicani A ne-au sesizat că antrenorul Costel Badea a lipsit de la un meci oficial, președintele Marcel Ghergu a adus asigurări că nu va mai tolera absențele tehnicienilor. În cazul lui Ionuț Iugulescu și-a schimbat discursul. „ Nu e în regulă, dar mai apar și astfel de situații”

COSTIN MIHAI


Părinții mai multor copii de la Chindia nu l-au vrut de la bun început ca antrenor pe Ionuț Iugulescu, cel care i-a luat locul la grupele de inițiere lui Ion Stăncescu.

Iar luni după-amiază ne-au contactat din nou, nemulțumiți că Ionuț nu a mai ajuns la antrenament.

„Nu este prima oară când lipsește domnul Iugulescu. Nu cred că a făcut zece antrenamente de când ne-a preluat copiii. Am înțeles că e plecat la niște cursuri de antrenor. Mai este și arbitru, dar și profesor, așa că nu prea are timp de copiii noștri. Am pierdut ziua degeaba pe la stadion, și noi, și copiii. V-am sesizat pe dumneavoastră, pentru că răspunsul președintelui Ghergu îl știm. Ne-a spus clar că cei care nu sunt mulțumiți de antrenorul Iugulescu, pot să-și ia copiii de la club și să-i ducă în altă parte”, ne-au transmis mai mulți părinți, care strâng semnături, prin care solicită un alt antrenor la grupele de inițiere, dorința celor mai mulți fiind aceea de a se reveni la Ion Stăncescu.

 

Iugulescu vrea să le facă pe toate și să ia bani de peste tot

Ionuț Iugulescu a fost prezent luni la București, la cursurile impuse antrenorilor care vor să obțină Licența UEFA A și nu a mai putut ajunge la antrenamentul programat la ora 16.30.

„Am crezut că termin mai devreme cursurile, încât să pot ajunge la antrenament. I-am sunat pe unii dintre părinți să-i anunț că nu pot ajunge. În plus, l-am rugat pe unul dintre ei să meargă la stadion, să le transmită și celorlalți că nu pot veni. Este pentru prima dată când lipsesc de la antrenamente, pe cuvânt de onoare”, ne-a răspuns antrenorul Iugulescu.

Cel mai corect ar fi fost să trimită un coleg în loc, e neplăcut atât pentru copii, cât și pentru părinți să vină degeaba la antrenamente, dar să lipsească profesorul. Iar ei susțin că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

 

Ionuț e vărul lui Ciprian Iugulescu

După ce mai mulți juniori republicani A ne-au sesizat că antrenorul Costel Badea a lipsit de la un meci oficial cu Astra Giurgiu, fiind delegat ca observator la Roșiorii de Vede, președintele Marcel Ghergu a adus asigurări că nu va mai tolera absențele tehnicienilor.

„Ionuț a fost la niște cursuri la București, care s-au prelungit, iar el nu a mai putut ajunge la antrenamentul de luni. Nu e în regulă, dar mai apar și astfel de situații”, a schimbat discursul președintele Chindiei, care nu va avea niciodată curajul să se atingă de Ionuț, vărul lui Ciprian Iugulescu, președintele CSM Târgoviște, club aflat în subordinea primăriei, care administrează stadionul „Eugen Popescu”. Iar Costel Badea, se știe deja, este chiar nașul lui Ghergu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale