Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2015 00:05

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

Păreri și păreri

Păreri și păreri

COSTIN MIHAI


 

Comentarii multe după articolele publicate pe seama scandalului de sâmbătă, de la Moreni – Cornești, cu acuzații de ambele părți. Cei de la Flacăra contestă inclusiv faptul că Nelu Radu și Lindenberg au luat loc pe banca de rezerve, câtă vreme sunt suspendați. Corectă sesizare, numai că Nelu Radu se apără la fel de corect, indicându-l ca vinovat pe secretarul Comisiei de Competiții și Disciplină, Gigi Ionescu.

„Cunosc că am fost suspendat, dar nu s-a specificat în mod clar acest lucru într-un document oficial. Lui nea Gigi probabil că i-a tremurat mâna și a scris în raport exact așa: «Nu are joc la meciul Flacăra – Gloria». Eu cunosc că e neputincios, tocmai de aceea îi cer în continuare demisia. Cât despre arbitrul Iulian Preda, a arătat trei minute la Moreni și a ținut opt. Îi respect pe cei din staff-ul morenar, ne-au fost superiori ca echipă, însă ce căuta Nistor la banca noastră de rezerve, să ne lovească un jucător și să-i întărâte pe spectatori? Mai e și oficial al AJF”.

Dorin Nistor, delegatul echipei Flacăra, neagă aceste acuzații și spune că a fost bine intenționat, reușind să-i mai calmeze pe spectatori. Unii îi susțin poziția, alții îl confirmă pe Nelu Radu, însă nefiind prezent la acel meci, am parcurs doar ce au declarat părțile implicate, publicând toate punctele de vedere. Până la urmă, contează ce apare în raportul oficialilor de la joc, iar aici trecem la un subiect și mai sensibil.

Gigi Ionescu s-a plâns că arbitrul Marian Mălău nu a notat în raport incidentele de la meciul Cornești – Dragomirești, unde a fost prezent în calitate de observator. Dacă acolo au fost incidente, iar Mălău nu a făcut-o, atunci e normal să suporte consecințele. Nelu Radu a primit o suspendare de trei etape și o amendă de 600 lei.

„O voi plăti când își plătesc toți amenzile. Stroe și comisia lui nu au dat niciodată o amendă așa de mare, chiar dacă au fost incidente extrem de grave. Ce am făcut eu să fiu sancționat cu 600 lei? Să-mi arate o singură amendă asemănătoare la nivel județean și o plătesc triplu”.

Cert e că Nelu Radu deranjează tot mai tare, iar Gigi Ionescu și alții de prin AJF vor să-l pună la colț. Lupta se ascute, devenind și mai interesant de urmărit.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale