Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.10.2015 00:06

Liga a V-a. Dinamo Odaia Turcului - Olimpia Picior de Munte 5-3 (1-2)


A A

Odaia Turcului revine spectaculos

Odaia Turcului revine spectaculos
Dinamo Odaia Turcului a reușit un final incredibil cu Olimpia Picior de Munte, de la 1-3 la 5-3

❚ Chiar dacă echipa lui Marin Radu a fost condusă cu 3-1 după o oră de joc, a avut puterea să întoacă rezultatul și să câștige cu 5-3

V.V.


Stadionul din Produlești. Spectatori: 30. Au marcat: Gh. Mâinea (20, 53), M. Barbu (65, 76), Cristea (75) / Diniță (15), Dragne (30), Lia (60). Au arbitrat: Costinel Neagu, Dan Mihalache. Cartonaș galben: Stoican (88). La juniori: 0-4

Odaia Turcului: Voicu - Alexandru, A. Mâinea, D. Bucur, Cristea - Gh. Mâinea, M. Barbu, Amuza, Radu - Drăgoi, M. Bucur (70 A. Barbu). Antrenor: Marin Radu.

Picior de Munte: Tudorache - Zidaru, Diniță, Pavel, Stoican - Ilie, Dragne (80 Stan), Liță, Ștefan - Clipea (72 Petre), Lia (61 Grigore). Antrenor: Ion Ilie.

Unul din cele mai spectaculoase meciuri ale etapei a avut loc la Produlești, Dinamo Odaia Turcului și Olimpia Picior de Munte oferind o partidă de zile mari. După un început de tatonare, oaspeții deschid scorul la prima acțiune mai consistentă, Marian Diniță (15) fructificând o frumoasă acțiune colectivă. Gazdele răspund imediat prin Gheorghe Mâinea, egalează în minutul 20. Picior de Munte este mai insistentă în atac și preia din nou conducerea, prin Vasile Dragne (30), care punctează după o greșeală a apărării din Odaia Turcului.

Dinamo întoarce rezultatul după pauză

Olimpia începe mai bine și repriza secundă, distanțându-se la 3-1 în minutul 60, Marius Lia punctând cu un șut la colțul lung. Se părea că echipa din Picior de Munte va obține o victorie facilă, dar fotbaliștii de la Dinamo au avut o revenire fantastică, marcând patru goluri. Marius Barbu reduce din diferență în minutul 65, șutul acestuia din careu învingându-l pentru a doua oară pe Daniel Tudorache. Odaia Turcului reușește apoi două goluri în două minute, prin Nicolae Cristea (75) și Marius Barbu (76), preluând conducerea pe tabela de marcaj. Olimpia încearcă să egaleze, dar tot gazdele marchează, prin Gheorghe Mâinea.

Oaspeții au jucat bine o oră din timpul de joc, pregătirea fizică superioară a gazdelor fiind determinantă în obținerea celor trei puncte puse în joc. Partida s-a jucat la Produlești, Odaia Turcului având terenul suspendat, după incidentele de la Zăvoiu. S-au remarcat de la gazde Gheorghe Mâinea, Marius Barbu și Nicolae Cristea, iar de oaspeți, Eusebiu Stoican și Marius Lia.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale