Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2015 00:05

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

O fost odată, în comunism...

O fost odată, în comunism...

COSTIN MIHAI


 

M-am regăsit ieri la sediul AJF Dâmbovița cu Moș Tăgârță Amorezul, domnul acela despre care scriam săptămâna trecută că face pe vătaful peste fotbalul, arbitrajul și arbitrele din județ. În stilu-i grosolan, a continuat să mă jignească și să mă amenințe, obișnuit probabil cu fricoșii de pe lângă echipe sau cu bietele domnișoare sau doamne arbitru, care se plâng că-s hărțuite de individ.

Eu le-am sfătuit să meargă la Poliție, dacă se simt deranjate în vreun fel. Spun ele că vor fi curățate profesional de Moș Tăgârță, vorbesc pe linie sportivă, numai că îi acordă o importanță mai mare decât merită. Am înțeles că unele chiar apelează la amorezul de vârsta a treia, atunci când vor să rezolve câte ceva pe la AJF, așa că ar face bine să se plângă mai puțin și să nu mai pozeze în victime. Sincer, mi-e așa o silă de lumea asta pestriță care se perindă prin fotbalul județean, încât le dau dreptate celor care aleg să iasă din ea, gen Ion Coman, Șerban Necșulescu, Mihai Buciumeanu, Virgil Botescu sau Dan Harea. Nici măcar pe Liviu Gligoraș nu-l mai văd să stea mult în această cloacă, pentru că nu poți accepta să devii marioneta unor astfel de oameni, cârpa cu care se șterg ei pe picioare.

Asta dacă te respecți puțin și dacă îți permiți să trăiești fără veniturile atrase din fotbal. Ce s-au mai bucurat unii, atunci când au aflat că nu vom mai acorda o atenție specială fotbalului județean. Și nu i-am mai acordat, abordând doar subiectele mai acătării. În schimb, rămânem vigilenți când vine vorba de nereguli. Cât despre Moș Tăgârță Amorezul, e prea neînsemnat să-mi bat capul cu el prin tribunale sau pe la Poliție. Dimpotrivă, mă cuprinde un sentiment de milă, chiar dacă răutatea personajului este incontrolabilă, chiar îngrijorătoare. Față de asemenea oameni, cu părul alb și cu multe probleme, trebuie să ai înțelegere. Ei chiar nu au puterea să conștientizeze ridicolul situației în care au ajuns.

Nu mai sunt „miezul”, ca pe vremuri, când se chirceau oamenii de frică în fața lor sau scoateau banii de prin buzunare. Eu îl înțeleg și pe Moș Tăgârță Amorezul că nu prea mai are ce pierde. Se aude, oricum, că va fi primul pe lista celor plecați, după ce va pica de pe scaun protectorul său șef, Tudor Emil. Chiar nu mă pot supăra pe amorezul de vârsta a treia, care mă tot provoacă, crezând în mintea lui că poate să susțină și să câștige un război cu presa.

Îi recomand lui Moș Tăgârță să parcurgă lista celor care l-au pierdut într-o dispută cu noi, după care să-și vadă de bătrânețile și de amorurile lui. I-aș zice eu mai multe, însă mai cred și în omenie, pe care sper că nu și-a pierdut-o de tot. Dar mai știți cum se spune: dragostea e oarbă!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale