Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.05.2015 00:10

FC Ștefănești – Chindia Târgoviște 2-4 (2-1)


A A

Nu vă bucurați prea tare, mai sunt meciuri de jucat!

Nu vă bucurați prea tare, mai sunt meciuri de jucat!
Chindia a agonizat, iar apoi a sărbătorit la Ștefănești, unde putea pierde promovarea

❚ Fundașii Chindiei vor avea multă vreme coșmaruri cu Vasile Mihai, un puști de 20 de ani care a râs de apărarea noastră, întorcând rezultatul în numai 12 minute. Echipa care nu mai primise gol de cinci meciuri a fost pusă la podea în prima repriză și numărată ca la box ❚ Totul s-a schimbat în partea a doua, când Ștefănești nu a mai contat. Chindia a revenit simplu, marcând de trei ori, prin Popa, Cherchez și Voinea, fără a mai pune la socoteală și sarabanda de ocazii irosite cu ușurință ❚ Victorie super importantă reușită de Chindia la Ștefănești, mai ales că și Afumați s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Chiajna II. Echipa nu a mai arătat însă deloc siguranță într-un meci cu presiune, lăsând impresia că se sufocă în prima repriză

COSTIN MIHAI

 


 

Ca orice localitate de lângă București, Ștefănești respiră prosperitate. Foarte rar vezi o casă mai modestă, predominând vile decupate parcă din cataloage. Aici locuiește și cunoscutul manelist Adi Minune, e cetățean de onoare al comunei. La fel de cunoscută de iubitorii acestui gen de muzică este și discoteca din localitate, Cascada, unde se „sparg” zeci de mii de euro într-o seară. Stadionul arată și el în trand, micuț, dar extrem de cochet. Gazon de calitate, tabelă electronică de fițe și un sediu de club pe care și l-ar dori multe echipe de prin prima ligă. Parcă prea mult lux pentru o formație din eșalonul trei, fără pretenții de a evolua mai sus.

Vasile Mihai a râs de apărarea Chindiei

Chindia s-a temut serios de formația din Ștefănești, și pe bună dreptate. După retragerea dubioasă a celor de la Podari, Afumați a venit la numai două puncte și aștepta un pas greșit al târgoviștenilor. Mai mulți oficiali și apropiați ai rivalei ilfovene au fost vineri după-amiază la meci, ironizând în permanență ce se petrece pe teren. S-au așezat strategic, chiar lângă șefii Chindiei, pe care i-au provocat continuu. La pauză radiau de fericire, după o primă repriză încheiată în genunchi de formația lui Nicu Croitoru. Chiar dacă Dani Popa (15) a deschis scorul, după ce ratase copilărește în două rânduri (12 și 13), gazdele au revenit spectaculos și au șters pe jos cu liderul seriei. Fundașii Chindiei vor avea multă vreme coșmaruri cu Vasile Mihai (17, 29), un puști de 20 de ani care a râs de apărarea noastră, întorcând rezultatul. Între golurile lui am mai notat o cascadă de ocazii la poarta lui Gârlea. Echipa care nu mai primise gol de cinci meciuri a fost pusă la podea în prima repriză și numărată ca la box.

Să reținem doar victoria!

Totul s-a schimbat în partea a doua, când Ștefănești nu a mai contat. Chindia a revenit simplu, marcând de trei ori, prin Popa (49), Cherchez (51) și Voinea (79), fără a mai pune la socoteală și sarabanda de ocazii irosite cu ușurință. Introdus la pauză de Marin Dună, Dumitrache (62, 67) a atras rapid două cartonașe galbene, pentru infracțiuni grosolane. Puțin a lipsit ca la final localnicii să nu se bată între ei, aruncându-și vorbe grele.Victorie super importantă reușită de Chindia la Ștefănești, mai ales că și Afumați s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Chiajna II. Îngrijorător este că echipa nu a mai arătat deloc siguranță într-un meci cu presiune, lăsând impresia că se sufocă în prima repriză. Nu vă bucurați prea tare, mai sunt trei meciuri de jucat!

Casetă statistică

Stadion „Dumitru Mătărău” Ștefănești. Spectatori: 300. Au marcat: V. Mihai (17, 29) / Popa (15, 49), Cherchez (51), Voinea (79). Șuturi spre poartă: 12-18. Șuturi pe poartă: 5-10. Cornere: 3-2. Au arbitrat: Dan Botescu (București) 7 – Ionuț Zaharioiu (Băbeni – Vâlcea) 7, Ovidiu Dorobanțu (Olanu – Vâlcea) 7. Observatori FRF: Bela Szoke (Constanța), George Bădescu (București). Cartonașe galbene: Cazacu (27), Dumitrache (62, 67).

Ștefănești: Manciu – Alecsandru (46 Dumitrache), Cazacu, Lazăr, Roșie – V. Mihai, Tudorică, V. Dinu (55 M. Gheorghe) – Voicu (76 Stănescu), Zaina (68 S Niculae), Berșoae. Antrenor: Marin Dună.

Chindia: Gârlea – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu (86 Cernea) – Voinea, Anton – Dobre (88 B. Dinu), Cherchez (82 A. Ilie), Grigore – Popa (90 Penescu). Antrenor: Nicolae Croitoru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Benzar la 04.05.2015 00:05

blat ordinar!!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale