Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2014 00:07

Popa marchează la foc automat pentru Chindia


A A

Nu te opri, Dani!

Nu te opri, Dani!
Dani Popa a marcat pentru Chindia în fiecare meci din campionat

COSTIN MIHAI


Față de formula deja consacrată, Nicu Croitoru a intervenit cu o singură schimbare, Cernea în locul lui Cornel Dinu ca fundaș stânga. Nu a greșit, asta pentru că Dragoș este același jucător disciplinat precum Cornel, parcă prea disciplinat.

Din păcate, nu mai e la fel de ofensiv și de curajos ca pe vremea când evolua pentru FCM Târgoviște, mai ales că posedă un șut necruțător, dar și alte calități. Oricum, jocul de atac al echipei a mers bine în meciul cu Atletic Bradu, linia mediană se sudează de la un meci la altul, problemele revenind tot la nivelul fundașilor centrali. Cam multe ocazii și-au creat oaspeții pe zona lor, plus că Ispas a provocat copilărește un penalty, lovind mingea cu mâna în propriul careu. Ar trebui să fie mai atent, mai concentrat.

Cristică 6,5 – Nu a avut decât trei mingi pe spațiul porții, din care a primit un gol, de la punctul cu var. Cu mici ezitări, dar și cu ieșiri bune. O prestație decentă.

Pătru 7 – Încă o prestație solidă pentru căpitan. Încă un meci în care marchează, de data aceasta din acțiune. E foarte ofensiv, uneori exagerat, nemaivând suflu pentru o repliere rapidă.

Vătavu 6 – Din nou prea multe găuri apărute în zona fundașilor centrali, cel puțin în primele 30 de minute. Lucrurile s-au mai reglat pe parcurs, însă îngrijorează această inconstanță a apărătorilor centrali.

Ispas 5 – A trecut repede peste evoluția bună din meciul de cupă, cu Academica Pitești, revenind la prestațiile cu greșeli. A comis henț în propriul careu, la o fază banală, doar că adversarul s-a dovedit prea modest, pentru a putea reveni în joc, marcând doar golul de onoare.

Cernea 6,5 – Decent pe faza de apărare, timid pe cea de atac. Îi lipsește acea „răutate” pozitivă care l-a impus ca lider la FCM. Penescu 7 – Se integrează tot mai bine în jocul echipei. Bun la recuperare, bun pasator și dispus la efort. Titu a renunțat prea ușor la un fotbalist cu potențial.

Voinea 7 – Un fotbalist speculativ, care a simțit foarte bine slăbiciunile adversarului. A urcat inteligent, reușind inclusiv să marcheze, pe o servă excelentă venită de la Popa.

Dobre 7 - Și el cu poftă de joc, începe să revină la forma care l-a consacrat. Vede bine jocul și e genul de fotbalist care poate scoate oricând ceva dintr-o fază simplă. Este o piesă grea în angrenajul echipei.

Anton 7,5 – Încântător în multe momente, rămâne un jucător de mare finețe. Un servant excent, un fotbalist lucid, inteligent și elegant. Merită să joace la un nivel superior.

Cherchez 7 – A început să se lipească de gol, în special pe final de meci, profitând de greșelile fundașilor adverși. Se simte bine cu noul antrenor, însă potențialul său este mult mai mare.

Popa 7,5 – Golgeterul Chindiei și-a mai făcut o dată datoria, cu un gol și o pasă decisivă. Cu puțină atenție, ar putea avea și mai multe reușite. E deja în atenția unor echipe din primele două ligi.

Parghel 6,5 – Prinde curaj de la meci la meci. Este un jucător interesant, care merită încurajat și folosit mai des. A intrat în locul lui Voinea (66).

Grigore 6 – Afectat probabil de statutul de rezervă, nu a mai intrat cu același aplomb ca în meciul de cupă, cu Academica. Va veni și rândul lui, mai ales că se încadrează la categoria sub 21 de ani. A intrat în locul lui Penescu (72).

C. Dinu – A intrat în locul lui Vătavu (77). A jucat prea puțin pentru a fi notat.

Roman – A intrat în locul lui Popa (79). A jucat prea puțin pentru a fi notat.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale