Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.07.2014 00:07

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Nu mai interveniți pentru Sică! Nu ține!

Nu mai interveniți pentru Sică! Nu ține!

COSTIN MIHAI


Prieteni, amici sau simple cunoștințe, oameni cu funcții importante sau mai puțin importante încearcă să intervină în favoarea lui Sică Bârdeș. Care a greșit față de mine, regretând acum și care insistă să rămână la Chindia pentru a-și întreține familia. Le-am explicat acestor oameni că prezentul sau viitorul lui Sică la clubul târgoviștean nu depinde de mine, ci de cei care controlează Chindia, iar dacă ei îl susțin și îl protejează, eu chiar nu contez. Le-am explicat și de ce consider eu că Bârdeș ar trebui să plece de la Chindia, lucruri pe care le-am tot scris, încât unii mi-o aruncă șmecherește, că i-am plictisit. Atunci când un antrenor nu e performant, ratând toate obiectivele impuse, trebuie schimbat. Mai ales de la un club finanțat din bani publici, care ar trebui să țină cont de acest criteriu atunci când angajează sau evaluează pe cineva. Nu doar lui Bârdeș i-am solicitat demisia de la Chindia, ci tuturor celor fără rezultate, indiferent de numele lor.


Unii mi-au fost apropiați, alții mi-au devenit ulterior, însă așa sunt eu, mai fixist, în sensul că mi-aș dori oameni performanți în sport. La fel sunt și în departamentul pe care îl conduc, solicit calitate. Cine rezistă, rămâne în echipă, cine nu ține pasul, lasă locul altuia care merită o șansă. E foarte important să acorzi șanse, mai ales la greu. În schimb, am învățat să mă feresc de cei care au impresia că li se permite orice și că pot face orice, pentru că nu vor plăti niciodată. Iar unul dintre ei este Sică Bârdeș, care a făcut o gramadă de prostii de când e antrenor secund la Chindia. Îl cunosc bine și vă spun că are și calități, e sufletist și se zbate enorm pentru familia lui, numai că îl strică anturajul, fiind ușor influențabil. Și nu mai merge cu texte de genul: „O fac pe mă-ta”, „Îți iau capul”, „Te bag în portbagaj” sau „Vezi că te am la mână”. Au trecut vremurile în care fotbaliștilor li se permitea orice, dovadă și aplecarea lor către limbajul și atitudinile vulgare. Mai e ceva, Sică nu doar că jignește și amenință, dar mai și lovește atunci când își iese din fire, iar eu am simțit-o pe pielea mea în două rânduri, cu martori. Am tot respectul pentru cariera lui de fotbalist, peste care eu nu am aruncat niciodată vreo umbră, așa cum mai fac alții, însă nu reușește să se adapteze noilor cerințe și nici nu progresează. Pot veni la mine și Papa Francisc, și Papa Benedict, Papa Diouf, efectul va fi același, voi cere în continuare ca Bârdeș să plece de la Chindia.

P.S. Într-o zi voi publica numele celor din sport care s-au ales cu dosare penale prin campaniile electorale. Vă asigur că lista va face senzație!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale