Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.03.2020 00:09

De citit!


A A

"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"


❚ Gabriel Degeratu anunță presa și publicul sportiv că a apărut capitolul 42 din volumul 4 al cărții "Fotbal sub Turnul Chindiei" ❚ ,,Sperăm ca LPF să ia în considerație ierarhia după campionatul regular, care ar scăpa-o pe Chindia de retrogradare, și nu clasamentul de după doar două etape din play-out, în care echipa noastră este pe penultima poziție" ❚ ,,Să sperăm că ne vom reîntâlni din toamnă cu toții pe modernul stadion al orașului, cu echipa tot în Liga I, într-o lume care va reveni, încet-încet, la normal"

 

C.M.

 


 

Gabriel Degeratu anunță presa și publicul sportiv că a apărut capitolul 42 din volumul 4 al cărții "Fotbal sub Turnul Chindiei". Un volum dedicat ,,returului campionatului 2019- 2020 pe care Chindia l-a încheiat frumos, cu 1-1 la București, cu FCSB, pe Arena Națională, rânduri ce pot fi citite pe blogul Fotbal sub Turnul Chindiei. S-au jucat și două etape din play-out, dar între timp, treptat, a venit dezastrul pandemiei cu coronavirus care a cuprins rapid lumea. S-a oprit fotbalul, este stare de urgență și în România, iar perspectiva reluării campionatului pare imposibilă în acest moment". ,,Următorul capitol se scrie în timp real” “Sperăm ca LPF să ia în considerație ierarhia după campionatul regular, care ar scăpa-o pe Chindia de retrogradare, și nu clasamentul de după doar două etape din play-out, în care echipa noastră este pe penultima poziție. În toată această perioadă, chiar dacă nu se mai joacă, următorul capitol din volumul al patrulea al cărții Fotbal sub Turnul Chindiei se scrie în timp real, cu întâmplările și frământările dintr-o perioadă pe care nimeni nu și-o putea imagina cu puțin timp în urmă. Este greu de anticipat ce se va întâmpla cu lumea după această criză mondială sanitară, care va reseta economic mapamondul", spune autorul. “Stați acasă și citiți!” “Să sperăm că ne vom reîntâlni din toamnă cu toții pe modernul stadion al orașului, cu echipa tot în Liga I, într-o lume care va reveni, încet-încet, la normal. Până atunci, printre multe griji și nevoi, temeri și angoase provocate de Covid-19 și nu numai, STAȚI ACASĂ și citiți pe blog noul capitol din cartea despre Noua Chindie - Chindia Târgoviște, accesând fotbalsubturnulchindiei.blogspot .com. Hai Chindia!", încheie Gabriel Degeratu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul Cristian Stan analizează regresul Chindiei
Liga a II-a e tot mai aproape
Săndoi este dezamăgit de jucătorii săi
Bălașa face apel la unitate
Ilie Torcică, un nume greu și respectat în judo
CSM Târgoviște riscă tot mai mult
Ionel Pitaru critică strategia Chindiei
Meci teribil pentru Chindia
Chindia a depus memoriu împotriva lui Cătălin Popa
Motivele regresului la Chindia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vară nebună

… cu coronavirus reasaltând furios neamul românilor. Relaxările hotărâte de Klaus Werner Iohannis și adoratul său guvern au înlesnit acest reasalt.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale