Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.06.2024 00:16

Autoritățile locale din Runcu anunță...


A A

Noi proiecte pentru dezvoltare

Noi proiecte pentru dezvoltare

În cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, autoritățile locale din Runcu au anunțat  demararea unor proiecte majore menite să stimuleze dezvoltarea infrastructurii rutiere și culturale din comună. Primarul Gheorghe Brebeanu a anunțat două obiective principale care vor marca un progres important pentru comunitate: construirea unui pod peste Râul Ialomicioara și edificarea unui Cămin Cultural în satul Bădeni.

Construirea podului peste Râul Ialomicioara reprezintă un proiect esențial din Programul „Anghel Saligny”, având ca scop principal îmbunătățirea infrastructurii rutiere și stimularea turismului în zonă. Proiectul include și asfaltarea a trei kilometri de drum în proximitatea pensiunilor, facilitând accesul și îmbunătățind experiența turiștilor care vizitează comuna.

Pe lângă modernizarea infrastructurii rutiere, Primăria Runcu își propune să consolideze viața culturală a localnicilor prin construirea unui Cămin Cultural în satul Bădeni. Această inițiativă urmărește întărirea legăturilor sociale și oferirea unui spațiu adecvat pentru desfășurarea evenimentelor culturale și comunitare.

Cu toate acestea, implementarea acestor proiecte se confruntă cu provocări financiare semnificative. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că fondurile din bugetul local sunt limitate, iar administrația publică locală va căuta activ să atragă finanțări externe pentru a sprijini aceste investiții.

„Suntem o localitate cu puțini locuitori, deci nu avem un buget local foarte mare niciodată. Șansa noastră sunt fondurile europene și guvernamentale”, a transmis primarul comunei Runcu.

 

 

 

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale