Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.07.2024 00:20


A A

Nefertiti de... Cotroceni?!

Nefertiti de... Cotroceni?!

Nu-i așa, și oamenii mari, adică maturi, spun lucruri trăsnite de-a binelea, cum este și cazul gazetarului, e drept, unul cunoscut, CTP,, care a reușit performanța să se decredibilizeze cu talent, dovedind prin unele rostiri ale opiniei personale că cineva îi învârtește cheița. Inginerul automatician, filmolog, comentator sportiv etc. este mereu pus pe harță, ba împotriva Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, ba împotriva creștinismului propriului popor, ținând morțiș să emită și opinii care, după mintea sa de prozator SF, sunt de necombătut.

Ce vreți? Omul este de un egocentrism fioros! Vreți o mostră de opinie cetepistă? Iat-o! Căzut într-un extaz cel puțin dubios, ca să nu spun că a fost cuprins de delir, CTP vede în posturile Laurei Codruța Kovesi pe unele ale faraoancei Nefertiti. De unde impresia acestui admirator de conjunctură că procuroarea-șefă a UE ar putea fi o garanție pentru viitorul României, pe care de altminteri o disprețuiește numind-o Pseudonia?

Dar de unde și până unde această admirație pentru cea care pentru cea pe care o compară cu marea regină egipteană cu nevasta a legendarului faraon Akhenaton? Că este o comparație ca nuca în perete, se vede de la o poștă, numai că, sunt convins, a o compara pe Codruța cu marea regină are un sens fie și ascuns. Căci opinia lui CTP face parte din acea mișcare propagandistică de a i se crea procuroarei o imagine de prezidențiabil cu șanse de ascensiune la Palatul Cotroceni.

Estimp, presa obraznică, conform unei păreri a generalului negru, coldea, a deconspirat legăturile odioase cu acest general care, ca șef militar al informațiilor, în loc să se bată pentru apărarea țării, s-a făcut luntre și punte s-o pună la dispoziția unor malefice interese străine. Oare CTP să nu fi știut? Ba, da. Și atunci? Repet omul, ca gazetar, demult s-a făcut până și de râsul curcilor. El dă din gură și pe Facebook, încă un papagal năuc, sperând să-l mai bage cineva în seamă. Dar să-l lăsăm să facă nani-nani în brațele ratatei „zeițe a Dreptății”, Codruța-Nefertiti. Noapte bună!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!
Ce mi-e baba Rada, ce mi-e Rada baba...
O vară fierbinte (II)
O vară fierbinte (I)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale