Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.12.2016 00:07

Oficialii de la Urban Titu cred că situația se poate remedia în retur


A A

"Ne așteptam la mai mult, dar nu trebuie să disperăm"


Urban Titu a terminat anul pe ultima poziție în Seria C3, însă vrea altceva în retur

* Vasile Constantin, directorul sportiv al grupării de pe „Orășenesc”, consideră că echipa a arătat un joc bun în multe momente și că se poate mai mult

* Lotul va fi întărit în această iarnă, urmând să fie aduși jucători pe anume posturi deficitare. „Ne-ar cam trebui un coordonator de joc, un atacant, dar și vreo doi juniori buni”, a spus oficialul echipei dâmbovițene

LIVIU DOBRE


Urban Titu a terminat turul campionatului pe ultimul loc al Seriei C3, cu 11 puncte acumulate 14 jocuri disputate. Doar două victorii a înregistrat formația antrenată de Gheorghe Becheanu în această primă parte a sezonului, pentru ca în cinci dintre meciuri să termine la egalitate, iar în șapte jocuri să fie învinsă. Situația nu este tocmai bună, iar în aceste condiții se anunță un retur de foc, asta pentru că va fi o luptă aprigă în subsolul clasamentului pentru evitarea retrogradării. „Am terminat turul campionatului și am văzut ce trebuie să facem pentru a îmbunătăți lucrurile. Trebuie să ne asigurăm mai bine partea financiară și să ne întărim cu 5-6 jucători, juniori și seniori. Ne așteptam la mai mult în prima parte a campionatului, însă noi am plecat la drum cu o echipă neformată, a durat până ne-am mai organizat puțin. Am întâmpinat și greutăți financiare, cum e mai peste tot. Dar eu zic că am terminat turul în picioare. Nu suntem nici o echipă puternică, însă puteam mai mult, am pierdut și puncte pe muchie de cuțit, în special cu Steaua II și cu Podari. Am făcut și meciuri bune, dar și mai puțin bune. Băieții au jucat, dar totuși ne trebuie câțiva fotbaliști, pentru că lotul nostru a fost firav încă de la începutul campionatului. Au fost momente când am rămas cu 12-13 jucători”, a mărturisit Vasile Constantin, directorul sportiv de la Urban Titu.

„Se poate remedia situația”

Chiar dacă echipa ocupă în acest moment un loc retrogradabil, oficialii grupării de pe „Orășenesc” nu își fac griji și consideră că situația se poate remedia în a doua parte a sezonului, mai ales dacă lotul va fi întărit. „Nu trebuie să disperăm, ci să vedem ce e de făcut și să ne apucăm de treabă. Echipele de deasupra au 12, 13 sau 15 puncte, nu este o diferență mare, un meci câștigat în deplasare ne mai ridică în clasament. Se poate remedia situația, prin întărirea lotului. Ne-ar cam trebui un coordonator de joc, un atacant, dar și vreo doi juniori buni. Oricum, returul va fi mai greu”, a transmis Vasile Constantin.

Fără Ștefan și Popa în retur?

În această iarnă, Urban Titu ar putea rămâne fără câțiva jucători, iar cea mai mare pierdere o poate reprezenta Viorel Ștefan. Cum mijlocașul și-a găsit un loc de muncă, există posibilitatea să nu mai poată ajuta echipa în retur. De asemenea, Popa, unul dintre goalkeeperii echipei dâmbovițene, a cerut transferul, nemulțumit că nu reprezintă prima soluție în poarta Urbanului. „Am înțeles că Ștefan și-a luat servici la București, trebuie să vedem dacă ne mai putem baza pe el și în retur. Popa a cerut transferul, însă rămâne să mai discutăm despre acest lucru. Ambii noștri portari sunt bunicei, vor să joace amândoi. S-ar putea să mai plece din jucători, dar depinde și de antrenori”, a spus directorul sportiv al echipei din Titu.

Îl vor pe „Mau” antrenor cu portarii

Urban Titu vrea să întărească și staff-ul, astfel că se dorește atragerea lui Marius „Mau” Dumitrescu ca antrenor cu portarii, mai ales că acesta a evoluat sezoane bune în poarta grupării de pe „Orășenesc”. „Trebuie să vedem care este viața lui Mau, pentru că vrem să-l aducem ca antrenor cu portarii. O să avem o discuție cu el, a fost mulți ani la noi, ne-a ajutat foarte mult”, a mărturisit Vasile Constantin.

„Vrem să le asigurăm jucătorilor un salariu de Sărbători”

Conducerea clubului de pe „Orășenesc” speră ca în această perioadă să le poată oferi jucătorilor un salariu, care ar fi binevenit în preajma Sărbătorilor. „Este destul de greu cu banii, dar vrem să le asigurăm jucătorilor un salariu acum de Sărbători. Chiar dacă rezultatele nu au fost tocmai bune, sperăm să le oferim și un mic banchet, să mai stăm și noi de vorbă, pentru că așa e corect”, a spus oficialul de la Titu. Pe 3 decembrie, copiii și juniorii de la Urban Titu au avut parte de un banchet, la care au fost invitați și părinții acestora. Cei mici au primit și cadouri, așa cum se obișnuiește de ani buni.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale