Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.06.2024 00:10

Karate


A A

Multe medalii la Cupa României Shito Ryu

Multe medalii la Cupa României Shito Ryu

* Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au urcat de 27 de ori pe podiumul de premiere, iar trei dintre medaliile cucerite au fost de aur

 

Week-end-ul trecut, la Sala Sporturilor din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani, a avut loc Cupa României la Karate Shito Ryu pentru copii, cadeți, juniori, tineret (U21), seniori și veterani, o competiție la care au luat parte și sportivi de la CS Târgoviște. Karateka antrenați de Ionuț Munteanu au urcat de 27 de ori pe podiumul de premiere, iar trei dintre medaliile cucerite au fost de aur, cucerite prin Ștefania Huiu (kumite senioare – cat. 69 kg), Andrei Alexandru (kumite cadeți Shobu Ippon – 67 kg) și Andrei Zagoneanu (kobudo copii 2).

Medalii cu argint

Medalii de argint au obținut Lorelley Andrei (kumite senioare – 53 kg), Mihai Stan (kobudo senioare), Lorelley Andrei ( kumite U21 – cat. 53 kg), Alexandru Munteanu (kumite U21 – 65 kg), Vlăduț Mocanu (kumite U21 +60 kg), Ștefania Huiu (kumite U21 +60 kg), Alexandru Vede (kumite juniori +72 kg), Alexandru Vede (kumite juniori Shobu Ippon +72 kg), Anastasia Dinu (kobudo cadeți), Cristian Zagoneanu (kumite Shobu Ippon – 55 kg), Fabian Constantin (kumite Shobu Ippon cadeți +67 kg), Fabian Constantin (kumite cadeți +67 kg), Andrei Alexandru (kumite cadeți -67 kg), Jessica Andrei (kobudo copii 2) și echipa de kata senioare, alcătuită din Ștefania Huiu, Bianca Soare și Anastasia Dinu.

Medaliații cu bronz

Medalii de bronz au câștigat Alexandru Munteanu (kumite seniori – cat. 65 kg), Bianca Soare (kata junioare), Ana Maria Hura-Tudor (kumite junioare – 50 kg), Alexandru Adjudeanu (kumite juniori - 65 kg), Erik Andrei (kumite cadeți -55 kg) și Dragoș Ancuța – kata copii 12-13 ani. Pe locul 5 au terminat Alexandru Soare (kumite juniori – 65 kg), Andreea Bobeică (kumite copii 12-13 ani +48 kg), Andrei Zagoneanu (kara copii 12-13 ani) și Jessica Andrei (kata copii 10-11 ani).

22 de sportivi și 4 arbitri

La ediția din acest an a Cupei României, CS Târgoviște a participat cu un lot format din 22 de sportivi: 5 seniori și 5 tineret U21, 5 juniori, 6 cadeți și 6 copii, care au participat la 36 de probe individuale și una pe echipe. Probele de concurs au constat în kata individual și pe echipe, kobudo și kumite (WKF și Shobu Ippon). Competiția de la Izvorani a fost criteriu de selecție pentru competițiile oficiale internaționale din acest an, dar și pentru Campionatul Mondial de Karate Shito Ryu, care va avea loc anul viitor în Croația. Din comisia de arbitraj au făcut parte Octavian Pomârleanu, Bogdan Tifra, Adrian Drăguș și Adrian Stoicescu.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorie la scor de tenis
S-au jucat finalele Fazei Regionale
România la Jocurile Olimpice
Flacăra a început pregătirile pentru noua stagiune
Să fie Ghergu salvatorul Chindiei?
Antrenament în Bucegi
Anastasia Udroiu, multiplă medaliată la Cupa României
Crevedia atacă podiumul
Planuri mari la Voința Crevedia
Lupta pentru supraviețuire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale