Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.10.2019 00:10

După victoria cu Voluntari


A A

Moldovan vrea să învingă și FCSB

Moldovan vrea să învingă și FCSB

❚ Ultimul meci din turul sezonului regulat se anunță incendiar, cu FCSB, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești ❚ „Eu consider că putem mult mai mult. Dacă ne echilibrăm puțin și suntem mai lucizi pe faza ofensivă, putem propune mult mai mult”, a spus antrenorul Chindiei ❚ „Când voi vedea că jucătorii nu fac ceea ce vreau eu pe teren sau în antrenament există o relație rece, ceva de genul ăsta care se întâmplă la toate cluburi, atunci îmi voi da demisia”, a transmis Bergodi.

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a câștigat și la Voluntari, 1-0, a ajuns la trei victorii consecutive în Liga I și a trecut peste Dinamo și FCSB în clasament. Echipa lui Viorel Moldovan a început să se exprime din ce în ce mai bine, iar rezultatele au început să apară. Antrenorul Chindiei a reușit să rezolve problemele din apărare, astfel că echipa târgovișteană a câștigat meciurile fără să primească gol. Ultimul joc din turul sezonului regulat se anunță incendiar, cu FCSB, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. ținând cont de ultimele rezultate ale Chindiei, dar și de numele adversarului, probabil numărul spectatorilor va fi unul record.

„Eu consider că putem mai mult”

Viorel Moldovan este mândru de elevii săi și anunță că echipa are potențial și mai mare. Antrenorul Chindiei este mulțumit de modul în care formația lui a gestionat ultimele partide și anunță că se gândește la victorie și în meciul cu FCSB. „Știam că vom avea în față o echipă rănită, le-am și spus la ședința tehnică că este ca un bivol rănit Voluntari. Aveau nevoie disperată de puncte, noi a trebuit să profităm de această problemă a lor. Știam că vor juca și vor încerca să ne pună probleme, pentru a- și lua punctele. Le-am spus băieților: astăzi ne e foame și trebuie să îngenunchem acest bivol și să ne înfruptăm din el. Din punct de vedere defensiv, a fost senzațional. Au fost anumite momente când poate ne-am mai destabilizat, dar le-am gestionat destul de bine. Important este că de patru jocuri nu primim gol și asta e satisfacția mea cea mai mare. Dacă reușeam să facem break și să închidem la 2-0, să facem 2-0, cred că cădeau și ei, dar au mai sperat până la final. Oricum, jos pălăria, sunt mândru de acești băieți minunați pe care îi conduc și îi antrenez! Muncă, muncă și iar muncă. Eu consider că putem mult mai mult. Dacă ne echilibrăm puțin și suntem mai lucizi pe faza ofensivă, putem propune mult mai mult și putem marca mai multe goluri. Am mare încredere pentru meciul cu FCSB. Sper că fanii ne vor împinge spre victorie”, a transmis antrenorul Chindiei la finalul meciului.

Bergodi nu își dă demisia

Înfrângerea cu Chindia a reprezentat al șaptelea eșec consecutiv pentru FC Voluntari, dar antrenorul Cristiano Bergodinu se gândește la demisie. Antrenorul italian este convins că echipa lui poate urca în clasament.„Eu nu am învățat la Coverciano să îmi prezint demisia. Am muncit cum am muncit și anul trecut. De ce trebuie să îmi dau demisia? Când voi vedea că jucătorii nu fac ceea ce vreau eu pe teren, sau în antrenament există o relație rece, ceva de genul ăsta care se întâmplă la toate cluburi, atunci îmi voi da demisia. Dar de ce să mi-o dau acum? Ei fac ce spun eu, lucrăm bine în antrenamente, ultimele două meciuri am jucat bine... Am avut o grămadă de probleme. Dacă cineva nu știe ceea ce s-a întâmplat aici, normal că poate spune că după șapte înfrângeri antrenorul trebuie dat afară”, a spus Bergodi, conform Telekom Sport.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 09.10.2019 15:48

Se vede ca Moldovan are o clasa sau 2 peste multi antrenori de liga 1, nu degeaba a jucat la un nivel inalt, in generatia aceea de aur.Mult noroc a avut Chindia ca l- a achizitionat si mare ghinion va avea daca il va pierde vreodata. Este un ardelean cu bun simt totusi, a inceput sa imi placa, probabil ca gandeste la fel ca mine in perspectiva, nu se multumeste cu putin...Asta este un lucru extraordinar. Noi romanii nu progresam, ca nu ne place munca, avem ifose, mandrie prosteasca...Eu unul fac performanta intr-un domeniu si simt ce inseamna aceasta...La fotbal nu ma pricep, am jucat in copilarie prin anii 80...Atat. Mi- a placut fenomenul pentru ca m- a atras placerea oamenilot de- a privi sprctacolul fotbalistic, solidaritatea care nu o mai vezi astazi la oameni...Sunt individualisti, rautaciosi si toate cele. A disparut spiritul de solidaritate...Din cauza politicienilor si a vietii grele pe care o ducem cu totii. Fotbalul creaza bucurie cand sunt rezultate, oamenii devin altfel, este un spirit deosebit care nu- l intalnesti in viata de zi cu zi la serviciu sau in alta parte...Targovistea nu a mai avut asa bucurie in legatura cu fotbalul de prin anii 80 cand evolua aici Dobrin. Atunci era spectacol sa mergi la stadion sa vezi un meci de fotbal. Era ceva deosebit. Important ca Targovistea este intre cele mai bune 14 echipe din tara, ca evolueaza pe prima scena fotbalistica. Asta este ceva deosebit...Acest Moldovan cu jucatori anonimi a facut echipa mare. Ii presimteam demult atutudinea lui de luptator...Asta cred ca le- a i suflat si jucatorilor...Imu pare bine ca auvrezultate. Le tin pumnii si ma rog la Dumnezeu sa aiba noroc in victorii multe...Succes ! HAI CHINDIA !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale