Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.06.2024 00:12

La Nucet...


A A

Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării

Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării

*„Nu pot să încep lucrările până când constructorul nu va muta tot ce înseamnă utilitate în satul Ilfoveni pe zona unde se va impune, conform proiectului pe care îl au în derulare”

 

Extinderea rețelei de canalizare de la Nucet este ținută pe loc de o altă investiție importantă care urmează să înceapă, respectiv reabilitarea, modernizarea și extinderea la 4 benzi a DN 71 Bâldana Târgoviște! Primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu, a semnalat această problemă la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, spunând că așteaptă ca firma de construcții să mute utilitățile din satul Ilfoveni. Acest lucru înseamnă că extinderea canalizării, proiect pentru care există finanțare și s-a semnat chiar și contracul de execuție, trebuie să mai aștepte.

„Vreau să vă spun că pe Programul «Anghel Saligni» am accesat fonduri pentru extinderea rețelei de canalizare, care nici măcar nu a început în satele Cazaci și Nucet. Deși am un contract de finanțare semnat, deși am un contract de execuție semnat de anul trecut, din septembrie, nu pot demara lucrările pentru că știm foarte bine că pe DN 71 urmează să  înceapă lucrările pe acest drum Bâldana-Târgoviște- Sinaia, un drum care parcurge pe o anumită distanță și satul Ilfoveni unde trebuie să realizez canalizarea pe «Anghel Saligny». Nu pot să încep lucrările până când constructorul nu va muta tot ce înseamnă utilitate în satul Ilfoveni pe zona unde se va impune, conform proiectului pe care îl au în derulare”, a declarat primarul comunei Nucet, Luisa Bărboiu la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice
Dorinel Soare, reales primar cu aproape 90% din voturi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale