Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.07.2024 00:13

Proiect de eficiență energetică și reabilitare finanțat de AFM


A A

Modernizare amplă la Grădinița din Dobra

Modernizare amplă la Grădinița din Dobra

Administrația publică locală din comuna Dobra a inițiat un amplu proces de modernizare și reabilitare a infrastructurii educaționale, cu accent pe Grădinița din satul Dobra. Proiectul, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu, are drept scop creșterea eficienței energetice și îmbunătățirea condițiilor de învățare și confort pentru copii.

Lucrările sunt în plină desfășurare și acoperă multiple aspecte ale clădirii grădiniței. Acestea includ anveloparea exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului, înlocuirea instalației electrice și a sistemului de încălzire cu unul performant care folosește pompe de căldură. De asemenea, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori pentru stocarea energiei electrice, promovând astfel o utilizare mai sustenabilă a resurselor.

Primarul comunei, Daniel Nica, a vorbit despre importanța acestui proiect pentru comunitate. „Dragi prieteni, așa cum vă anunțam, am demarat proiecte importante pentru modernizarea infrastructurii educaționale în comuna noastră. La toate unitățile de învățământ din ambele sate se vor face investiții semnificative. La Grădinița din Dobra se lucrează în ritm alert la anveloparea exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului, înlocuirea instalației electrice. Se va schimba sistemul de încălzire cu un sistem performant cu pompe de căldură, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori pentru stocarea energiei electrice și alte investiții, toate pentru ca cei mici să beneficieze de cele mai bune condiții”, a declarat Daniel Nica.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Vaccinul, soluția cheie contra pestei porcine africane”
Aproape 400 de locuri de muncă vacante
Deficit de personal în Jandarmerie
Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul
Evidența bolnavilor cronici, în vizorul Ministerului Apărării
Zero focare active de pestă porcină africană
Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale