Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2014 00:05

FC Aninoasa – Atletic Fieni 4–2 (2-0)


A A

Moțoi și atât

Moțoi și atât
S-au dat lupte grele la mijlocul terenului în disputa Aninoasa - Fieni

MĂDĂLIN RĂDUCU


Stadion „FC Aninoasa”. Spectatori: 80. Au marcat: Moțoi (2, 27), Pahonțu (78), I. Maican (88) / Sacagiu (58, 86). Șuturi spre poartă: 15–14. Șuturi pe poartă: 7–5. Cornere: 6–8. Au arbitrat: Denisa Comănoiu 7 – Ionuț Duțu 7, Florin Mocanu 7. Observator AJF: Florin Tuiu. Cartonașe galbene: Tudose (65), V. Nicolae (80) / Blas (20), M. Cernea (47, 90), Tudorache (75), Sacagiu (75). Cartonaș roșu: M. Cernea (90). La juniori: 4-2.

Aninoasa: I. Nicolae – A. Maican, Pahonțu (c), Tudose, V. Nicolae – Constantinov, Vasiloiu (46 Florea), B. Matei, Diță – I. Maican, Moțoi (83 Nedelcu). Antrenor: Remus Gâlmencea.

Fieni: Moise – Albulescu (7 Ducu), M. Cernea, Marina, Ciobanu (c) – Săvulescu (68 Tudorache), Blas – Mihai, Fl. Cernea (81 Marmandiu), Calea – Codroiu (52 Sacagiu). Antrenor: Florin Cernea.

Cu titlul neoficial al campioanei de toamnă cedat încă de etapa trecută în fața marii rivale din Moreni, Aninoasa juca ultimul meci din turul de campionat în fața propriilor spectatori. Trupa lui Gâlmencea era obligată să câștige în fața unui adversar incomod, pentru a păstra o distanță surmontabilă față de morenari, mai ales că în prima rundă din retur urma să se joace derby-ul campionatului. Fără mulți jucători pe banca de rezerve, Aninoasa a mizat, la fel ca pe parcursul toamnei, pe experiența și valoarea primului „11”.

Fieni fără experiență

Ca o adevărată campioană. Așa a început Aninoasa disputa cu Atleticul din Fieni. Golgeterul la zi din Liga a IV-a, Moțoi (2) a deschis rapid scorul, simplu, cu un șut plasat din interiorul careului, și încă din primele secvențe se părea că totul va fi o simplă formalitate. Următoarele faze au aparținut tot gazdelor, care au ratat o altă oportunitate, tot prin Moțoi (11), servit excelent de colegul din avanposturi, I. Maican. Replica fienezilor a venit de la Mihai (14), dar șutul mijlocașului a fost prea palid pentru forța jocului. Tot Moțoi (15) și-a mai bătut joc de o ocazie bună, când a pus capul prea slab din șase metri la centrarea excelentă a lui Constantinov. Apoi, vârful de atac s-a revanșat și a realizat dubla (27), profitând de degajarea lui Pahonțu și de plasamentul deficitar al fundașilor centrali adverși. Șut simplu și Aninoasa avea un avans liniștitor. Până la pauză, I. Maican (40) a încercat poarta cu un șut la colțul lung, dar dubla lui Moțoi stabilea scorul după prima repriză.

Picături de dramatism

În partea secundă, Fieniul a părut mai prezentă în joc, asta și datorită băncii mai lungi pe care Fl. Cernea a avut-o la dispoziție. Totuși, Aninoasa a continuat să rămână prezentă în terenul advers. Tudose (52) a reluat peste cu capul, din interiorul careului mic, centrarea venită de la B. Matei. Apoi, Moțoi (53) a mers mai departe cu sarabanda ratărilor, când a tras în portar dintr-o poziție de unu la unu. Și cum în fotbal legea nescrisă, conform căreia „ratările se răzbună”, a funcționat și la nivel de județ. Astfel, Sacagiu (58) a profitat de lovitura liberă executată excelent de Fl. Cernea, dar și de respingerea greșită a lui I. Nicolae, îndeplinind o simplă formalitate.

Replica gazdelor a venit târziu, de la I. Maican (73), cu un șut în forță de la marginea careului mare. Pahonțu (78) l-a mai liniștit pe Gâlmencea, după ce a deviat subtil cu capul centrarea din lovitură liberă lateral stânga a lui Diță. Nu a fost de acord Sacagiu (86) care a bifat dubla, reușind cea mai frumoasă execuție a meciului: dribling scurt, șut din unghi cu boltă, bară-gol. Fieniul a forțat egalarea și o putea obține, dacă mingea expediată de Blas (88) nu lovea bara laterală. Naivitatea oaspeților a fost taxată imediat de I. Maican (88), care a dat lovitura de grație și a stabilit scorul final, nu înainte ca M. Cernea (90) să fie eliminat pentru două cartonașe galbene.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale