Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.07.2014 08:07

Nicu Croitoru, liniștit înainte de debutul oficial


A A

"Mergem să câștigăm, însă cupa nu e o prioritate"


Nicu Croitoru, Dragoș Pãtru și Gusti Voinea cred în calificarea Chindiei, dar mai ales în proiectul echipei

M. RĂDUCU

 


 

Urban Titu și Chindia Târgoviște joacă astăzi în turul secund din Cupa României, într-un meci al orgoliilor locale. În pregătire de o jumătate de lună, echipa antrenată acum de Nicu Croitoru se află în fața primului meci oficial din cadrul noului sezon. Chindia a jucat până acum o singură partidă, amicală, cu Flacăra Moreni, câștigată cu 3-1. Toate detaliile partidei Titu – Chindia vor putea fi urmărite pe site-ul www.jurnaldedambovita.ro în secțiunea dedicată special meciului, format „live blog”.

,,Mai aștept transferuri”

Cu o zi înaintea meciului, la stadionul „Eugen Popescu”, clubul a organizat o conferință de presă. În fața microfoanelor au apărut Nicu Croitoru, Dragoș Pătru și Gusti Voinea. „Meciul vine într-o perioadă de pregătire pentru noi. Este un joc oficial și trebuie tratat cu toată seriozitatea. Mergem să câștigăm, chiar dacă vine în acest moment, iar cupa nu reprezintă o prioritate. Mai aștept transferuri. Deja avem o parte dintre cei pe care ni-i dorim în pregătiri cu noi, avem acceptul clubului de unde vin ei. În viitor, sper să realizăm transferurile. Popa și Cernea sunt jucători pe care îi dorim la echipă”, a transmis Nicu Croitoru.

Cum explică Croitoru problemele de la Centrul de copii și juniori

Centrul de copii și juniori al Chindiei încă reprezintă un subiect important de discuție în birourile asociaților. Acest lucru se datorează faptului că în ultima perioadă nu a mai fost promovat niciun junior. Croitoru a fost luat în calcul pentru a coordona activitatea de acolo. „Nu pot să vă răspund acum despre centru, pentru că prioritatea în momentul actual este formarea primei echipe. Am pornit un proiect și am considerat prioritar acest proiect. O să discutăm despre Centrul de copii și juniori în viitorul apropiat. Ne interesează și acest aspect”, a spus Croitoru. Antrenorul Chindiei a încercat să explice și motivul pentru care la echipa mare nu au mai fost promovați juniori: „În ultimii ani nu au mai venit jucători către echipa mare, pentru că nu au fost juniori din zonă la grupele mari. Dacă ne gândim la generațiile ’92 și ’93, marea majoritate a juniorilor veneau dinspre Craiova. La momentul actual, avem șase juniori care se pregătesc cu echipa mare”.

Dragoș Pătru, noul căpitan al Chindiei

Amicalul cu Flacăra a fost primul meci al târgoviștenilor din această vară. Pe stadionul din Moreni, căpitanul Chindiei a fost Dragoș Pătru, semn că fundașul dreapta va fi de acum încolo liderul din teren și vestiar al echipei de sub Turn. „Pentru mine nu este ceva nou, am mai fost căpitan și la alte echipe. Sper să-i mobilizez pe băieți bine. Cred și sper să fie un proiect bun pentru noi și oraș. La fel ca anul trecut, ne dorim să ajungem cât mai sus în cupă. Titu este o echipă bună, solidă, cu jucători și antrenor nou. Îmi doresc să mergem mai departe”, a declarat Pătru.

Gusti Voinea a revenit acasă

Mijlocașul central Augustin Voinea va îmbrăca pentru prima dată în cariera sa echipamentul Chindiei. Golul lăsat de plecarea lui Georgian Honciu la Fortuna a dat drum liber pentru un loc de titluar în primul „11”. „Mă simt foarte bine, mai ales că am venit în sfârșit acasă. M-am bucurat când antrenorul și președintele s-au gândit la mine. Am auzit de acest proiect cu jucători localnici și am decis să mă alătur lor, să reușim împreună ce ne-am propus. O să fie un meci al orgoliilor, pentru că întotdeauna au fost ambiții”, a transmis și Voinea.

Colaborare bună cu staff-ul tehnic

La finalul conferinței de presă, antrenorul Nicu Croitoru a comentat și colaborarea cu staff-ul tehnic. Interesant este faptul că fostul tehnician al Urbanului a spus că peste tot pe unde a fost, a ales să colaboreze cu „secundul”. Și mai interesant este că în ultimii 12 ani a fost numai la Titu. „Este o colaborare foarte bună, pentru că Sică Bârdeș cunoaște foarte bine echipa și jucătorii. A fost un real ajutor în această perioadă. Eu peste tot pe unde am fost am ales să colaborez cu antrenorul secund. Cosmin Lunescu este un antrenor tânăr, extrem de motivat, iar asta este destul de important”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale