Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.11.2014 23:00

Karate


A A

Medalii pentru karateka de la CS Petrom Flacăra Moreni

Medalii pentru karateka de la CS Petrom Flacăra Moreni
Echipa medaliaților de la CS Petrom Flacăra Moreni

❚ Sportivii antrenați de Gelu Cozmolici s-au întors cu cinci medalii de aur, patru de argint și 11 de bronz de la Campionatul Național de Karate Shito Ryu și Cupa României, desfășurate la Rm. Vâlcea

L. D.


Karateka de la CS Petrom Flacăra Moreni s-au întors cu tolba plină de medalii de la Campionatul Național de Karate Shito Ryu pentru copii și tineret și Cupa României de pentru minicadeți, cadeți, juniori și seniori, competiții desfășurate în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea. La aceste competiții au concurat aproximativ 300 de sportivi de la 18 cluburi din țară, la kata și kumite individual și pe echipe, clubul morenar fiind reprezentat de 19 karateka.

Elevii lui Gelu Cozmolici au obținut zece medalii la Campionatul Național și tot atâtea la Cupa României, în urma unor evoluții remarcabile. Astfel, la prima dintre competiții, Alexandru Păduraru (kata – copii A – 10-11 ani), Ioana Dumitru (kata – copii 10-11 ani) și Claudiu Latea (kata – copii B – 10-11 ani) au cucerit medaliile de aur, Maria Dițescu (kumite +45 kg – copii 10- 11 ani) și Raluca Bică (kata – copii 8-9 ani) au luat argintul la categoriile la care au concurat, iar Ioana Dumitru (kumite -40 kg – copii 10- 11 ani), Ștefan Ciobanu (kumite -40 kg – copii 8-9 ani), Denis Dulea (kumite -30 kg – copii 10-11 ani), Alexandru Păduraru (kumite -35 kg – copii 10-11 ani) și Robert Dima (kumite -45 kg – copii 10-11 ani) au fost medaliați cu bronz.

Zece medalii la Cupa României

Karateka antrenați de Gelu Cozmolici au avut evoluții bune și la Cupa României de Karate Shito Ryu pentru minicadeți, cadeți, juniori și seniori, acolo unde au obținut zece medalii. Aici, o performanță remarcabilă a avut-o Ștefan Neaga, care a cucerit aurul la juniori, atât la kata, cât și la kumite (-61 kg). De asemenea, Mădălin Mălășincu (kumite +55 kg - minicadeți) și Alexandru Vornicu (kumite -40 kg - minicadeți) au luat medaliile de argint, în timp ce Teodora Moise (kata - cadete), Denis Ciobanu (kumite -57 kg - cadeți), Alberto Micu (kumite -61 kg - juniori), Marius Manta (kumite -55 kg - cadeți) și Antonio Nicolae (kumite -35 kg - minicadeți) s-au întors cu bronz de la Rm. Vâlcea. CS Petrom Flacăra Moreni a obținut o medalie de bronz și pe echipe, la kata juniori, echipa formată din Ștefan Neaga, Denis Ciobanu și Radu Cîrnaru clasânduse pe a treia treaptă a podiumului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cezar Papoe, aproape de ultimul act
Bizarerii de Liga a 2-a
Trei medalii de aur la Campionatul Național de Karate Interstiluri
GȘA Nucet e campioană județeană la Juniori U15
Cianocobalamina întârziată
Recolta Gura Șuții va juca finala Cupei României
Podium format din nou promovate
Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Comisar european pentru apărare

Invazia rusă din Ucraina are un impact asupra evoluției Uniunii Europene. S-au mișcat multe din punct de vedere al politicii de apărare comună și al producției de armament la nivelul statelor membre.

Alegerile pentru Parlamentul European mobilizează partidele politice în a propune soluții de viitor pentru guvernarea societății europene. Printr-un document strategic, intitulat Manifesto,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale