Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.06.2015 00:06

Aninoasa, în fața celei mai importante partide din istoria sa


A A

Meciul în care se decide promovarea

Meciul în care se decide promovarea
Bucuria jucătorilor din Aninoasa, după victoria obținută în tur cu Unirea Bascov

❚ Este returul barajului de promovare în Liga a III-a. Se va pleca de la 2-1 pentru campioana Dâmboviței, acesta fiind scorul cu care a câștigat partida tur, de pe teren propriu ❚ Pentru acest joc, antrenorul-jucător al argeșenilor va avea de rezolvat o problemă în apărare, după ce fundașul central Linte este suspendat pentru cartonașul roșu primit ❚ Și condiția fizică este extrem de importantă într-o astfel de partidă. Nu ar trebui scoase din calcul nici eventualele prelungiri sau chiar lovituri de departajare ❚ „Cine nu dorește, îl oblig. Cine nu știe, îl învăț. Cine nu vrea, îl forțez. Băieții sunt pregătiți pentru marea performanță”, a transmis primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu ❚ „Am făcut toate calculele și putem să mergem mai departe. Dorim să mergem mai departe ❚ „Când am ieșit campioni, am fost siguri că putem să susținem activitatea și la nivel național”, a mai declarat Maricescu ❚ Fanii campioanei își vor putea susține favoriții chiar de la fața locului. Primăria din Aninoasa va pune la dispoziție două autocare pentru suporteri

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Unirea Bascov – FC Aninoasa este programat mâine, de la 17.30. Este returul barajului de promovare în Liga a III-a. Se va pleca de la 2-1 pentru campioana Dâmboviței, acesta fiind scorul cu care a câștigat partida tur, de pe teren propriu.

Istoria meciului este interesantă și dramatică în același timp. După ce căpitanul Andrei Linte, a fost eliminat direct pentru un fault din postura de ultim apărător, Unirea Bascov a deschis scorul prin Cârstea. Egalarea a venit repede, de la căpitanul gazdelor, Sorin Pahonțu, care a reluat cu capul o centrare din corner a lui Ionuț Maican. În fine, Nicu Moțoi a fost eroul dâmbovițenilor, după ce a intrat accidentat și a înscris golul victoriei în al treilea minut de prelungiri.

 

Bascov, obligată să marcheze

La Bascov, situația va fi cu totul diferită. Asta pentru că am putut lua pulsul echipei argeșene și am văzut de ce sunt în stare jucătorii lui Alin Lipa. Pentru acest joc, antrenorul-jucător al argeșenilor va avea de rezolvat o problemă în apărare, după ce fundașul central Linte este suspendat pentru cartonașul roșu primit. De partea cealaltă, echipa lui Gâlmencea are de apărat un gol.

Probabil că principala grijă a dâmbovițenilor va fi să îl protejeze cât mai mult pe Bărboiu, iar dacă vor marca, atunci va fi un mare bonus, fiindcă vor obliga Bascovul să iasă la joc, să se expună, de aici venind și spații în apărare pentru contraatacuri. Desigur, și condiția fizică este extrem de importantă într-o astfel de partidă. Nu ar trebui scoase din calcul nici eventualele prelungiri sau chiar lovituri de departajare.

În linii mari, Unirea Bascov va prefera un joc de angajament, stil britanic, așa cum am mai scris, ținând cont și de starea terenului. La Valea Ursului, gazonul nu arată prea bine, este în valuri pe alocuri, plus că dimensiunile sunt reduse.

 

De unde vine încrederea lui Maricescu

Edilul șef din Aninoasa a urmărit cu mare interes evoluția echipei sale în campionat, iar atenția sa a fost captată și mai mult odată cu meciurile de baraj. Constantin Maricescu a fost prezent la turul cu Unirea Bascov. Prima repriză a urmărit-o din mijlocul suporterilor, iar la pauză nu a mai rezistat și a mers pe banca de rezerve.

„Suntem mai mult decât pregătiți. Eu zic că până acum ne-am mobilizat bine. De odihnit, am făcut-o cu mare grijă, pentru că am multe probleme administrative și pe lângă acestea, a mai venit și cea cu fotbalul”, a spus primarul din Aninoasa, care a vorbit și despre dorința promovării din rândul fotbaliștilor:

„Cine nu dorește, îl oblig. Cine nu știe, îl învăț. Cine nu vrea, îl forțez. Băieții sunt pregătiți pentru marea performanță”.

„Atâta timp cât cel mai emoționat jucător la meciuri cu miză mare nu a avut emoții, la Diță mă refer, vă dați seama că ceilalți nu au treabă”, a mai precizat Maricescu.

Primarul din Aninoasa a prefațat și jocul de la Bascov:

„Va fi foarte greu. Se pleacă de la 0-0. Eu cred cu siguranță că vom câștiga. Nu primim gol, ci vom marca. Nu știu cine, probabil că jucătorul care se va afla în fața porții, cu mingea la picior. Depinde acum, Maican, Moțoi sau oricine”, a declarat Maricescu, care dă asigurări că în cazul promovării, echipa va juca fără probleme în Liga a III-a:

„Am făcut toate calculele și putem să mergem mai departe. Dorim să mergem mai departe. Când am ieșit campioni, am fost siguri că putem să susținem activitatea și la nivel național”.

 

Aninoasa va avea galerie

La Aninoasa, Unirea Bascov a fost încurajată de 200 de suporteri, care au făcut deplasarea în Dâmbovița cu un autocar pus la dispoziție de primărie. Pentru retur, fanii campioanei își vor putea susține favoriții chiar de la fața locului. Primăria din Aninoasa va pune la dispoziție două autocare: unul de 56 de locuri, altul de 50 de locuri.

Se va pleca din fața Centrului Cultural Aninoasa, la ora 15.00. Cu transportul asigurat de autoritățile locale, cei care vor dori să susțină echipa lui Gâlmencea o pot face fără probleme. De asemenea, mai există varianta drumului cu mașina, Bascov fiind situată la aproximativ 90 de kilometri de Târgoviște.

 

Vreme numai bună de fotbal

Pentru mâine, la Pitești se anunță o vreme perfectă pentru fotbal. Meteorologii prognozează 23 de grade Celsius, cu un cer parțial înnorat. La ora jocului, șansele de precipitații sunt de aproximativ 20%. Nu vor exista prea mari emoții din acest punct de vedere, dacă ne gândim că în tur, a plouat destul de bine la Aninoasa, însă ploaia s-a oprit cu zece minute înainte de startul meciului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale