Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.06.2023 00:16

La ediția a II-a, ieri, moment special de Zilele Județului Dâmbovița, în ciuda vremii nefavorabile,


A A

Maratonul tradițiilor dâmbovițene

Maratonul tradițiilor dâmbovițene

Ștefan Khalil


Din cauza ploii de ieri dimineață, organizatorii au mutat manifestările pentru evenimentul „Maratonul tradițiilor dâmbovițene”, la Muzeul de Istorie și nu s-a mai ținut în aer liber, la Curtea Domnească, așa cum a fost anunțat inițial. Acesta a fost și primul eveniment din cadrul Zilelor Județului Dâmbovița.

Totuși, publicul s-a bucurat să urmărească un adevărat spectacol oferit de copiii îmbrăcați în costume populare, care au cântat și au dansat pe muzică tradițională românească. „Maratonul tradițiilor dâmbovițene” este un eveniment cu dansuri și cântece populare românești, care face parte din manifestările Zilelor Județului Dâmbovița.

„Să spunem că afară nu este doar ploaie, este bogăție, bogăție pentru județul Dâmbovița și cred că nu puteam să deschidem Zilele Județului Dâmbovița decât cu viitorul județului nostru, vedem bine câți copii frumoși avem aici și care vor reprezenta județul nostru în viitor. Deschidem oficial Zilele Județului Dâmbovița, a doua ediție a acestor evenimente importante. Anul trecut a fost prima ediție. Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care sunt astăzi alături de noi, vreau să le mulțumesc profesorilor și nu în ultimul rând, părinților acestora”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...
Noul an la Universitatea „Valahia” din Târgoviște
Incendiile au pus „pe jar” pompierii
Sindicatul cere majorarea salariilor
Mărirea salariului minim
”FONDUL PENTRU MODERNIZARE – Tranziția către neutralitate climatică”
Iar ni se pregătește botnița
Noi unități de învățământ, în vizorul reabilitării
Infecțiile COVID-19 nu mai reprezintă un pericol major
DSVSA Dâmbovița: „Nu iertăm niciun pas greșit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale