Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.08.2016 10:35

Un tânăr antrenor cu ambiții


A A

Mădălin Ioniță a debutat printr-o victorie la Brezoaele

Mădălin Ioniță a debutat printr-o victorie la Brezoaele
Mădălin Ioniță a început tare ca antrenor la Brezoaele, depășind una din favoritele Ligii a IV-a, Gloria Cornești

* „Ne-am înțeles cu o săptămâna înainte de startul campionatului, dar totuși am reușit să câștigăm în prima etapă, cu Gloria Cornești. Am ca obiectiv unul din primele șapte locuri, cel puțin până în iarnă”, a anunțat noul tehnician de la Brezoaele

* Avicola Crevedia va continua și ea la Liga a IV-a, dar în județul Ilfov, unde va evolua cu o echipă formată numai din localnici

COSMIN SAVA


Scăpată cu mari emoții de retrogradare la finele sezonului trecut, FC Brezoaele a numit un nou antrenor pentru campionatul care a debutat weekend-ul trecut. Iar Mădălin Ioniță și-a început mandatul printr-o victorie importantă, 3-2 cu Gloria Cornești, una din favoritele la câștigarea Ligii a IV-a. Noul tehnician a adus la Brezoaele și patru jucători, pe Tănase, Florea, Neagu și Ioniță. În paralel, acesta pregătește o echipă de juniori la Crevedia, căreia îi acordă o atenție importantă. „M-am înțeles cu Brezoaele cu o săptămâna înainte de startul campionatului, dar totuși am reușit să câștigăm în prima etapă. Am ca obiectiv unul din primele șapte locuri, cel puțin până în iarnă. Mulți jucători nu am putut să aduc ,pentru că timpul a fost foarte scurt. Am venit aici să ajut, sper să și reușesc. Sunt antrenor la Brezoaele, dar prioritate o să aibă grupa de juniori pe care o  pregătesc la Crevedia”, a declarat Mădălin Ioniță.

                               Doar Primăria va mai susține echipa din Crevedia

În privința echipei de seniori de la Crevedia, aceasta o să se înscrie și în noul sezon în Liga a IV-a din Ilfov, doar că va arăta mult schimbată față de echipa care devenea campioană județeană la finele campionatului trecut. „Crevedia va rămâne la Liga a IV-a în Ilfov. O să fie un club susținut de Primărie, care se va baza doar pe jucători din localitate”, a transmis Ioniță. Reamintim că Voința Crevedia a câștigat stagiunea trecută competiția din Ilfov din prima încercare, după care a ratat promovarea în Liga a III-a, după un baraj cu Flacăra Moreni (2-2 și 0-3), campioana județului Dâmbovița.

                                                        Rezultate juniori A1

În prima etapă a juniorilor A1 de la Liga a IV-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Libertatea Urziceanca – Voința Perșinari 8-3, Flacăra Zăvoiu – PAS Pucioasa 3-1, Viitorul IL Caragiale – Petrolul Târgoviște 7-0, Recolta Gura Șuții – Unirea Ungureni 4-0, Spic de Grâu Ghimpați – Dentaș Tărtășești 2-7, FC Brezoaele – Gloria Cornești 2-5, Atletic Fieni – Bradul Moroeni 8-4, Progresul Mătăsaru – CS Petrești 5-3, Gaz Metan Finta/Unirea Bucșani – Luceafărul Dragomirești (amânat).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer
Urban Titu, un nou pas spre titlul județean
Înfrângere dură în meciul decisiv
Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moldova cu inimă, minte și literatură

Acum vreo 5 ani descopeream potențialul Republicii Moldova de a intra în Uniunea Europeană. Fiind la Euractiv, la Bruxelles, mi-a plăcut povestea Ministrului de Externe de atunci, Nicu Popescu, iar apoi video-interviul cu Natalia Gavriliță, Prim-ministru, mi-a confirmat că strategia țării este pe direcția bună.

Unii moldoveni mă întreabă de ce îi ajut? Le răspund simplu, fără nici o ezitare.... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale