Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.12.2014 00:10


A A

La mulți ani!

La mulți ani!

Echipa departamentului „Sport” din cadrul cotidianului „Jurnal de Dâmbovița” vă urează un an nou fericit, plin de realizări, împliniri, bucurii și sănătate. 2014 va fi în câteva ore istorie. Lângă acest cuvânt stau amintiri, lacrimi, bucurii și tot ceea ce este legat de competiția sportivă.

A fost un an greu, plin de încercări, în care ne-am străduit să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Sperăm că le-am făcut față, că am trecut cu bine peste ele și vom rămâne mereu alături de sportul dâmbovițean. Sportivii și antrenorii merită toate atenția. Ei creează spectacolul, ei îl întrețin, ei ne aduc zâmbetul pe față când de dimineață deschidem ziarul și citim un titlu „de aur”. Tot ei ne fac să strângem din dinți în momentele de cumpănă. Sportivii și antrenorii ne predau în fiecare zi din viață o lecție importantă: a revenirii permanente. Am trăit împreună bune și rele în acest an. Am învățat din greșeli, ne-am unit când a fost mai greu și am dus mai departe mesajul către dumneavoastră. Sunteți cel mai important pilon, baza fără de care noi nu am exista. Paradoxal, nu există nicio rețetă a succesului. Doar muncă. Multă muncă. Sportivi, antrenori și jurnaliști.

DUMITRU CIOBANU

La inițiativa sa, a apărut rubrica sportivă în cadrul cotidianului „Jurnal de Dâmbovița”. Era anul 1994 și ziarul se numea „Jurnalul de Pucioasa”. De atunci și până astăzi, Dumitru Ciobanu a rămas colaborator al paginilor de sport. Profesor de limba și literatura română, prezintă în cele mai mici amănunte informații din zona de nord a județului. Cronicile echipelor de fotbal PAS Pucioasa, Atletic Fieni, Bradul Moroeni, Voința Pietroșița sau FCM Târgoviște sunt relatate de Dumitru Ciobanu, care a publicat inclusiv o carte dedicată sportului fienez.

LIVIU DOBRE

Este la al doilea „mandat” sub culorile „Jurnal de Dâmbovița”, unde a revenit în primăvara acestui an. A fost în echipa ziarului și în perioada 2011 – 2013. Este cel care scrie de extra fotbal, dar și responsabilul pe „subiecte speciale”. Liviu Dobre se ocupă și de ediția electronică a ziarului, dar și de „live text”- urile prezentate. Este un pasionat al „online”-ului, având mai multe proiecte în derulare în acest domeniu. În 2014 i-a mers din plin, iar pe lângă revenirea la „Jurnal de Dâmbovița”, a mai făcut un pas important în viață.

COSTIN MIHAI

În primăvara anului 2011, când a început colaborarea cu „Jurnal de Dâmbovița”, ziarul avea o singură pagină de sport, iar majoritatea știrilor conțineau informații internaționale. Prima decizie a mers către către două pagini de sport, care ulterior au fost dublate. Costin Mihai a inițiat „Anchetele Jurnal de Dâmbovița”, care au ajuns să cuprindă zece secțiuni și să bifeze ediția cu numărul patru. Atras de presa de investigații, a lăsat o puternică amprentă în fenomenul sportiv local. Totodată, Costin Mihai este, de 17 ani, colaborator al „Gazetei Sporturilor”

COSTINEL NEAGU

Ultimul venit în echipă, în primăvara acestui an, este specialistul nostru pe fotbalul mic. Arbitru de nivel județean, Costinel Neagu știe tot ce mișcă în ligile inferioare. Este la curent cu ultimele știri ce compun viața echipelor sătești. Marea sa pasiune este arbitrajul, pe care îl practică de 15 ani. Este aproape de retragere, însă nu concepe viața fără fotbal.

MĂDĂLIN RĂDUCU

Venit la Târgoviște să studieze jurnalismul, a pătruns în echipa noastră în primăvara anului 2013. Specialist pe baschet și pasionat de analizele tehnico-tactice ale echipelor dâmbovițene, Mădălin Răducu este atras și de reportaje. Și-a început cariera în televiziune, în schimb a făcut cu ușurință pasul către presa scrisă, devenind colaborator la ProSport. Este cel mai tânăr membru al întregii echipe redacționale.

Nu ar fi corect să încheiem prezentarea echipei fără să-i amintim și pe foștii noștri colegi din ultimii ani: Tinel Aldea, Ionuț Parghel, Ionel Pitaru, Cristina Părăluță.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale