Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.01.2018 00:15

Ieri, de Ziua Culturii Naționale,


A A

Jurnalista Ruxandra Săraru, la manifestările de la Biblioteca Județeană

Jurnalista Ruxandra Săraru, la manifestările de la Biblioteca Județeană
Invitați speciali de Ziua Culturii Naționale

V.V.


Ieri, 15 ianuarie, la sediul Bibliotecii Județene “I. H. Rădulescu” din Târgoviște, a fost celebrată Ziua Culturii Naționale, în contextul aniversării Centenarului Marii Uniri. Totodată, a fost marcată și împlinirea a 168 de ani de la nașterea marelui poet, Mihai Eminescu.

Participant la eveniment, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a declarat: “Fiind Anul Centenarului Marii Uniri, Ziua Culturii Naționale este ziua în care cultura ne domină sentimentele mai mult ca niciodată. Tot astăzi, opera marelui poet român Mihai Eminescu este mai plină de viață, de sentimente și de emoție mai mult ca niciodată. Și tot astăzi, istoria și cultura poporului român sunt mai legate mai mult ca niciodată”.

Printre invitații la eveniment s-au numărat secretarul județului Ivan Vasile Ivanoff, deputatul Claudia Gilia, reprezentanți ai Arhiepiscopiei, conducerea Inspectoratului Școlar Județean, iar invitată specială a fost cunoscuta jurnalistă Ruxandra Săraru.

În încheiere, a avut loc un moment muzical, în interpretarea Ansamblului Coral al Colegiului Național “Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, coordonat de profesorul Elena Dragomir.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Desființarea specializării de învățător de la liceele pedagogice
IȘJ pregătește o evaluare pentru elevi
Sfinții Trei Ierarhi
„Resursa umană, 99% calificată în școlile din Dâmbovița”
Daruri oferite Centrului social de la Bucșani
Zaheu - model de pocăință
„Lucrările la examenul de Titularizare și Definitivat vor fi corectate digitalizat”
Manifestări dedicate Zilei Culturii Naționale
Cursuri pentru... profesori
„Împreună pentru calitatea educației universitare!”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale