Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.09.2023 00:20

Editorial


A A

Jurnal de război. Alarmă! România sub focul Kremlinului

Jurnal de război. Alarmă! România sub focul Kremlinului

3 septembrie 2023. De ce s-au temut românii că se va întâmpla-sperând că nu se va ajunge aici -, iată, s-a întâmplat: România a fost atinsă de focul Kremlinului. Urletul iadului s-a auzit acum chiar pe pământul românesc, la Plaur, în Delta Dunării.

Dintr-o eroare de calcul sau nu, o dronă lansată de ruși s-a prăbușit în acele locuri binecuvântate de Dumnezeu. Dar diavolul, în acest caz tocmai de la Kremlin, n-are el ochi pentru una din frumusețile lumii. Cu ori fără voie, răul s-a produs.

Și nu greșesc dacă spun că era de așteptat. Și nu a fost de mirare că președintele României, și premierul și ministrul Apărării naționale au dat-o în bâlbâială, că este imposibil să se fi petrecut așa ceva, că ar fi știut că nu este cazul ca populația patriei să intre în panică…

A doua zi, ca și cum visul liniștitor s-ar fi spulberat în zori, adevărul i-a izbit, în moalele capului până și pe niște iluștrii generali pensionari, deveniți, analiști, militari pe la diferite televiziuni care, siguri pe expertiza lor de teoreticiano-strategic care n-au prea fost într-un război, au garantat că rușii operează cu precizie dronele și că nu vor pune NATO în situație limită/dramatică de a activa faimosul articol 5 din Tratatul Alianței.

Și, astfel, minciuna publică de la Palatul Cotroceni a ieșit ca uleiul la suprafața apei (Dunării) locuitorii de la Plaur – trăind zi de zi cu groaza în suflet când dronele aduc moartea pe malul ucrainean al fluviului – trăgând un disperat semnal de alarmă. Păi președintele Joe Biden și secretarul general al NATO Jens Stoetemberg n-au promis că dacă, un centimetru din teritoriul Alianței va fi atins, se va aplica Rusiei replica/pedeapsa pe măsura?

 

 

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Descrețirea inovației (II)
Descrețirea inovației (I)
"La Piovra" valahă (II)
"La Piovra" valahă
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (II)
Un scandal „patriotic” pentru un „Patriot” (I)
De ce este nevoie de o strategie europeană
Gândire europeană
Herr Fritz, nein! Hai, las-o baltă!
Nefertiti de... Cotroceni?!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale