Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.05.2015 00:08

S-a lăsat din nou cu bătaie


A A

Ion Palaș, făcut KO la Petrești

Ion Palaș, făcut KO la Petrești
Bătăile au devenit o modă în fotbalul „păstorit” de Tudor Emil, în special în cea mai importantă ligă a județului

❚ Bătăușul l-a așteptat la cabine pe golgeterul echipei din Dragomirești, căruia i-a aplicat o lovitură puternică la nivelul feței ❚ „Palaș era speriat de-a binelea. Nu se aștepta să primească o asemenea lovitură chiar la vestiare. S-a ales cu buza spartă și era plin de sânge. Noroc cu delegatul de la Petrești, cu Jordan și cu primarul de la Corbii Mari, altfel nu știu dacă mai plecam de acolo”, ne-au transmis imediat după meci oaspeții, care erau în stare de șoc ❚ „La noi sunt jucători cu probleme de comportament, însă pe teren nu se dau la o parte. CS Petrești nu va intra în jocuri murdare. Noi nu vom proceda ca alții, care își vând onoarea și își pierd respectul celorlalte competitoare”, a transmis antrenorul de la Petrești, Adrian Iorga

COSTIN MIHAI

 


 

Nici ultima etapă la Liga a IV-a nu a fost ocolită de scandaluri. A ieșit iarăși urât la un meci disputat pe teren propriu de CS Petrești, o „recidivistă” tratată cu blândețe suspectă de comisiile AJF-iste. Chiar dacă s-au impus la scor de neprezentare în disputa cu Luceafărul Dragomirești, gazdele nu au părut deloc mulțumite, având doi eliminați, pe Costache și Georgescu. Ultimul l-a așteptat la cabine pe Ion Palaș, golgeterul echipei din Dragomirești, căruia i-a aplicat o lovitură puternică la nivelul feței.

„Palaș era speriat de-a binelea. Nu se aștepta să primească o asemenea lovitură chiar la vestiare. S-a ales cu buza spartă și era plin de sânge. Noroc cu delegatul de la Petrești, cu Jordan și cu primarul de la Corbii Mari, altfel nu știu dacă mai plecam de acolo”, ne-au transmis imediat după meci oaspeții, care erau în stare de șoc.

La Petrești se tot repetă incidentele

Alte echipe care au reclamat atitudinea violentă a celor de la Petrești au fost Bradul Moroeni și Flacăra Moreni. Oficialii primei echipe s-au plâns că la un meci din turul campionatului, un jucător de la Petrești a apărut la stadion cu o sabie, pe care a agitat-o la marginea terenului. Apărută anul acesta la Liga a IV-a, formația din Petrești a provocat tensiuni mari și la un meci disputat la Perșinari, tot în prima parte a sezonului. Trecând peste aceste lucruri, CS Petrești trebuie totuși apreciată pentru ceva. Și-a apărat șansele pe teren, fără a ceda puncte în mod dubios echipelor aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.

„La noi sunt jucători cu probleme de comportament, însă pe teren nu se dau la o parte. CS Petrești nu va intra în jocuri murdare. Noi nu vom proceda ca alții, care își vând onoarea și își pierd respectul celorlalte competitoare. Dacă mai rețineți, anul trecut am pierdut o promovare, chiar dacă jucătorul contestat nu s-a prezentat de trei ori la comisie, iar rezultatul a rămas cel din teren”, a transmis antrenorul Adrian Iorga.

Să intervină organele de control ale statului!

În ultimele zile am primit numeroase semnale legate de anumite meciuri disputate la Liga a IV-a, urmând să le tratăm cu atenție. Reacțiile sunt foarte interesante, iar oamenii au început să arate tot mai des cu degetul către conducerea AJF Dâmbovița, vizându-l pe șeful Tudor Emil. S-a întocmit chiar și o listă a rușinii, „cu echipele care ar trebui excluse din campionat și huiduite pe toate stadioanele”. Una dintre ele se vehiculează că este la al treilea meci consecutiv „trântit”, în timp ce alta e pe cale să câștige pentru a doua oară la „masa verde” partidele pierdute pe teren, în decurs de numai o săptămână. Singurele care pot obține probe pentru a demasca eventualele blaturi sunt organale de control ale statului, însă nu par interesate de subiecte așa de mici, precum meciurile de județ.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Unul care stie la 04.05.2015 16:24

Indepartati mocirla din fotbal.Cum poate sa promoveze Ungureni cu asa echipa?Fotbalul trebuie sa fie prioritar, nu CONTESTATIILE ca cele de la meciul Ocnita-Ungureni care au fost TOTAL nefondate.Doicesti e cu O CLASA peste Ungureni.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale