Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.04.2017 09:50

Șoc în fotbalul județean!


A A

Ioana Mihălăchioiu, lovită violent la Șelaru

Ioana Mihălăchioiu, lovită violent la Șelaru
George Berbece i-a aplicat Ioanei Mihălăchioiu un pumn în zona feței (Foto Facebook)

* O femeie arbitru a fost atacată cu pumnul peste față de George Berbece. „Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo”

* „Dacă verificați, frații ăștia Berbece au fost excluși din viața sportivă în 2015, tot pentru acte de violență. Iar bătăușul, George, avea legitimație nouă, era curat băiatul. Oare cine i-a eliberat-o?”, ne-au transmis surse prezente la meci

* Jurnal de Dâmbovița a demarat o achetă fulger și a obținut informații prețioase din interiorul Asociației Județene de Fotbal. „Comisia de Apel, condusă de președintele incompatibil Dorel Popa, i-a ridicat suspendarea acestui George Berbece. Pentru ce motive?”

COSTIN MIHAI


Șoc în fotbalul județean! O femeie arbitru, Ioana Mihălăchioiu, a fost lovit cu bestialitate, cu pumnul peste față, de George Berbece, un jucător al echipei Viitorul Șelaru. Incidentul s-a petrecut în minutul 23 al partidei de miercuri, cu Petrolul Răscăeți (1-5), din Seria Sud a Ligii a V-a. Chiar dacă avea fața tumefiată de la lovitură, Ioana a continuat să arbitreze, iar apoi a mers la spital, pentru investigații. „Individul a făcut foarte urât după ce a primit cartonaș roșu. A amenințat-o pe doamna arbitru că o omoară și că nu mai pleacă de acolo. Foarte nervos era și fratele său, Viorel, pe care au apucat să-l schimbe, pentru a nu risca și el o eliminare. Dacă verificați, frații ăștia Berbece au fost excluși din viața sportivă în 2015, tot pentru acte de violență. Iar bătăușul, George, avea legitimație nouă, era curat băiatul. Oare cine i-a eliberat-o?”, ne-au transmis surse prezente la meci.

 

             Cel mai grav incident din fotbalul românesc, ce are ca victimă o femeie arbitru!

Jurnal de Dâmbovița a demarat o anchetă fulger și a obținut informații prețioase din interiorul Asociației Județene de Fotbal. „Comisia de Apel, condusă de președintele incompatibil Dorel Popa, i-a ridicat suspendarea acestui George Berbece. Pentru ce motive? Sunt practici periculoase, de vreme ce agresorii își dau seama că li se permite orice și că nu riscă mai nimic, recidivând cu și mai multă violență”. Alte surse susțin, în schimb, că George Berbece nu este nou legitimat, ci ar fi evoluat pe duplicat. Din informațiile noastre, este cel mai grav incident din fotbalul românesc, ce are ca victimă o femeie arbitru! Foarte probabil, Ioana Mihălăchioiu se va îndrepta împotriva agresorului cu o plângere penală!

 

                                                  Reacția lui Dan Mihălăchioiu

Soțul Ioanei, Dan Mihălăchioiu, a transmis un comentariu la articolul publicat, în care a exprimat un mesaj extrem de dur. „Este revoltător și de neacceptat atunci când apare violența în fotbal, în general, cu atât mai mult atunci când aceasta este îndreptată împotriva unei femei. Dacă lucrurile stau așa cum apare în text, adică huliganului i-a fost ridicată sancțiunea de excludere din viață sportivă, voi acționa în instanță membrii Comisiei de Apel, pentru abuz în serviciu cu consecințe grave, secretarul AJF pentru înșelăciune (eliberarea unui document fără înscrisuri oficiale) și președintele AJF pentru că a girat prin semnătura sa toate aceste nedreptăți”. Subiectul a fost preluat și de Libertatea.ro.

P.S. Chiar dacă recidivist, Comisia de Competiții și Disciplină i-a aplicat lui George Berbece o suspendare de 12 etape și o sancțiune financiară de 300 lei!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale