Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.12.2014 16:47

„Le transmit celor de la DJST să fie foarte atenți atunci când calculează punctele”


A A

Ioan Valerian vrea clasamente corecte

Ioan Valerian vrea clasamente corecte
Ioan Valerian cere vigilență și corectitudine în stabilirea celor mai buni sportivi și antrenori

❚ „Sunt sportivi aflați în dublă legitimare, mă refer la una din disciplinele olimpice, iar punctele se împart în astfel de cazuri. În plus, punctează doar anumite concursuri, trebuie un pic de atenție la calcul”, a sunat mesajul unuia din greii sportului dâmbovițean

C.M.


Organizatorii Galei Sportului Dâmbovițean au stabilit ca și anul acesta să ierarhizeze sportivii și antrenorii județului, în urma unor punctaje venite ca urmare a rezultatelor obținute.

Cluburile au trimis informări către DJST Dâmbovița, după care au urmat verificările de rigoare. În mod normal, nu ar trebui să apară greșeli, în schimb nu lipsesc suspiciunile sau sugestiile.

„Le transmit celor de la DJST să fie foarte atenți atunci când calculează punctele. Sunt sportivi aflați în dublă legitimare, mă refer la una din disciplinele olimpice, iar punctele se împart în astfel de cazuri. Am mai văzut că unii își arogă anumite rezultate ale sportivilor, chiar dacă nu i-au antrenat pe parcursul întregului an 2014, preluându-i de la alți profesori. În plus, punctează doar anumite concursuri, trebuie un pic de atenție la calcul. Să fie vigilenți, atâta tot, pentru că mai mereu se găsesc din cei care vor să-i păcălească”, a fost mesajul pe care Ioan Valerian a ținut să-l transmită public celor de la DJST Dâmbovița.

Cetățean de onoare al municipiului Târgoviște, Ioan Valerian face parte din elita sportului dâmbovițean, putând fi numit cu adevărat un specialist al fenomenului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale