Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.07.2024 00:16

Primăria Raciu anunță:


A A

Investiții majore pentru dezvoltarea localității

Investiții majore pentru dezvoltarea localității
foto arhivă

Conducerea Primăriei Raciu a anunțat două proiecte majore destinate dezvoltării infrastructurii locale, cu accent pe educație și eficiență energetică. Unul dintre proiectele-cheie ale administrației locale vizează reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii Gimnaziale Raciu. Investiția, estimată la 13,5 milioane de lei (inclusiv TVA), are ca scop îmbunătățirea infrastructurii educaționale, oferind condiții mai bune pentru elevi și cadre didactice. Primarul Vasile Grădinaru a subliniat că toate documentele necesare sunt pregătite și avizele au fost obținute, așteptându-se acum accesarea fondurilor prin Programul Operațional Regional (POR) ADR Sud-Muntenia.

Avem toate șansele să realizăm acest obiectiv în comuna noastră. Infrastructura educațională a fost mereu o prioritate pentru noi”, a declarat primarul Vasile Grădinaru.

Un alt proiect  prezentat de primar vizează modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public în comuna Raciu. Acesta include construirea unei capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum, reflectând preocuparea administrației pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Proiectul urmează să fie implementat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Procedurile de implementare sunt în curs. Administrația locală este optimistă în privința  acestor inițiative, care vor aduce beneficii semnificative comunității din Raciu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La Potlogi se va putea circula pe centura ocolitoare
Eforturi pentru aducerea gazelor naturale în comuna Raciu
Iluminatul public, în plin proces de eficientizare
Retragerile totale sau parțiale de fonduri, un fenomen alarmant
195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale