Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.06.2024 00:14

Pentru anul 2024,


A A

Investiții majore în infrastructura comunei Raciu

Investiții majore în infrastructura comunei Raciu

Conducerea Primăriei Raciu a anunțat un set de investiții în infrastructura locală pentru anul 2024, continuând astfel eforturile de modernizare și dezvoltare a comunei. Primarul Vasile Grădinaru a prezentat detalii despre proiectele planificate.

Recent, administrația locală din Raciu a finalizat lucrările de asfaltare pe DS Vintilești. Drumul a fost reabilitat integral, oferind acum o suprafață de rulare netedă și sigură. Marcajele rutiere și semnele de circulație au fost instalate corespunzător, asigurând o vizibilitate clară și o deplasare în condiții de siguranță.

De asemenea, în comuna Raciu au fost finalizate cu succes modernizarea Drumului Județean 702 B, care face legătura între Șuța Seacă și biserica din localitate. Proiectul a inclus aplicarea unui strat de uzură pe o distanță de 1,3 kilometri și alinierea căminelor de rețea de canalizare la nivelul asfaltului. Aceste îmbunătățiri asigură o infrastructură rutieră sigură și durabilă, benefică atât pentru localnici cât și pentru vizitatori.

Pentru anul 2024, planurile includ modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, precum și construirea unei capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum. Aceste proiecte sunt deja incluse în documentația depusă pentru Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar primarul și-a exprimat încrederea în obținerea finanțării necesare.

Ne propunem să modernizăm și să extindem sistemul de iluminat public, iar producția de energie electrică din surse regenerabile va contribui la sustenabilitatea comunei Raciu. Am depus deja documentele necesare în cadrul PNRR și suntem optimiști cu privire la susținerea proiectului nostru", a declarat primarul Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița
Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare
Proiect de asfaltare a infrastructurii rutiere
Investiții majore pentru dezvoltarea localității
APIA Dâmbovița a făcut plăți în valoare de peste 178 milioane lei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale