Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.07.2024 00:19

Școala Gimnazială „Grigore Alexandrescu” din Târgoviște, în plin proces de renovare energetică


A A

Investiții de amploare în infrastructura școlară

Investiții de amploare în infrastructura școlară

*Proiectul cuprinde o serie de intervenții menite să transforme școala într-un model de eficiență energetică *Finanțarea pentru această inițiativă este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

 

Școala Gimnazială „Grigore Alexandrescu” din Târgoviște este în plină desfășurare a unui proiect major de renovare energetică, primele lucrări de asemenea anvergură realizate vreodată în unitatea de învățământ din cartierul Vlad Țepeș. Finanțarea pentru această inițiativă este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Proiectul cuprinde o serie de intervenții menite să transforme școala într-un model de eficiență energetică. Printre lucrările planificate se numără termoizolarea clădirii, înlocuirea tâmplăriei, refacerea sistemului de încălzire și instalarea de echipamente alternative pentru producerea energiei electrice și termice din surse regenerabile. De asemenea, vor fi modernizate sistemele de climatizare și iluminat, iar sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice va fi refăcut.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 12.941.748 lei, fonduri asigurate prin Componenta C5 – Runda 2 – Valul renovării, conform declarațiilor primarului Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

„Această renovare nu doar că va îmbunătăți considerabil condițiile de studiu și confortul elevilor și personalului școlii, dar va contribui și la reducerea consumului energetic și la protejarea mediului prin utilizarea surselor regenerabile de energie”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale