Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.07.2024 00:18

Pentru Moreni și comunele Iedera și Valea Lungă,


A A

Înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare

Înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare

*„Valoarea investițiilor pentru înființarea, extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 281.000.000 de euro”

 

Vești bune pentru locuitorii din municipiul Moreni și comunele Iedera și Valea Lungă! La începutul acestei săptămâni a fost semnat contractul de aproximativ 95.000.000 de lei pentru înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în municipiul Moreni și în comunele Iedera și Valea Lungă.

Pe fiecare localitate în parte, investițiile vor fi următoarele:

MORENI: -Extinderea rețelei de alimentare cu apă pe o lungime de 2,9 km; -Amenajarea a 285 de branșamente la rețeaua de apă potabilă; -Extinderea cu 2,9 km a rețelei de canalizare menajeră; -Asigurarea a 255 de racorduri la rețeaua de canalizare; -1 km de conducte de refulare.

IEDERA: -Înființarea a 18,1 km de rețea de canalizare menajeră; -Racordarea a 1.841 de gospodării la rețeaua de canalizare; -Construirea a 16 stații de pompare a apei uzate menajere; -Amenajarea a 7,9 km de conducte de refulare.

VALEA LUNGĂ: -Înființarea a 23,3 km de rețea de canalizare menajeră; -1.369 de racorduri la noua rețea; -24 de stații de pompare a apei uzate menajere; -4,3 km de conducte de refulare.

„În momentul de față, valoarea investițiilor pentru înființarea, extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în județul Dâmbovița se ridică la aproximativ 281.000.000 de euro. Acestea sunt parte a celui mai mare proiect cu fonduri europene din regiune, care depășește 450.000.000 de euro”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici
Se întețește lupta pentru „tronul” de la Cotroceni
Neplătiți, angajații Creșei Găești ies în stradă
Problema pensiilor, subiect „arzător” pentru vârstnicii dâmbovițeni
„La Pilonul II de pensii va fi ca la FNI”
Accident grav la Comișani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crin Antonescu de ce nu?

Poate pe unii o să-i surprindă faptul că aduc vorba despre Crin Antonescu. Și poate n-aș fi făcut-o dacă în ultima vreme n-ar fi apărut de câteva ori pe la unele televiziuni, cu vorbele la el. Așa cum îl știam, rostindu-le cu vădită înțelepciune și șarm. Pentru că, orice s-ar spune pe seama lui Crin Antonescu, faptul că n-ar fi empatic nu se poate spune.

Și chiar... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale