Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.06.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Începe spectacolul

Începe spectacolul

La finalul acestei săptămâni debutează Campionatul European 2024, competiție care se va desfășura în Germania și la care va participa echipa națională de fotbal a României. Ultima prezență a tricolorilor la un turneu final a fost acum 8 ani, la EURO 2016, în Franța, astfel că interesul este unul uriaș în jurul acestui eveniment. Și-au anunțat prezența mii de români și ne putem aștepta la o atmosferă incendiară la jocurile susținute de elevii lui Iordănescu Jr. Meciurile de pregătire cu Bulgaria și Liechtenstein au agitat puțin lucrurile în jurul naționalei, pentru că atât maniera de joc, cât și rezultatele înregistrate, au fost dezamăgitoare.

România nu a impresionat nici în preliminarii, atunci când jocul a fost la un nivel modest în multe momente, însă tricolorii au reușit să câștige grupa respectivă. Chiar dacă România a dezamăgit în ultimele partide de pregătire, nu m-ar mira să înregistreze rezultate pozitive la EURO. Grupa este una dificilă, din punctul meu de vedere pornim cu șansa a doua în toate cele trei partide, însă tricolorii trebuie să dea totul pe teren, pentru că se află în fața unei șanse unice.

Debutul este foarte important, iar un rezultat pozitiv cu Ucraina ne-ar permite să sperăm la calificarea în fazele eliminatorii ale turneului din Germania. De la partida cu Belgia nu trebuie să avem așteptări, însă este posibil să avem parte de un meci decisiv cu Slovacia, teoretic, cel mai accesibil adversar din grupă, pe care trebuie să-l câștigăm. Dacă în ultima perioadă am fost obișnuiți să urmărim competițiile fotbalistice de acest gen fără emoții, pentru că România nu se califica, de această dată lucrurile vor arăta diferit pentru microbiștii români.

Pe lângă miile de suporteri care vor face deplasarea în Germania, milioane de români vor urmări la televizor partidele pe care tricolorii le vor disputa la acest turneu final. Cel mai bun factor motivator pentru acești fotbaliști ar trebui să fie meciul demonstrativ pe care Generația de Aur l-a jucat în luna mai. Dacă vor ca peste ani, microbiștii să își amintească de ei și să le ofere aceeași iubire de care au parte Hagi&co, trebuie să aibă un parcurs cât mai lung la EURO. Nimic nu este imposibil! Hai România!

 


Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Meci interesant la Târgoviște
Campionat cu 16 echipe la Juniori U11
Atunci când gazdele sunt favorite
Chindia a trecut de Pucioasa cu 2-1
AFC Raciu, primul lider la Juniori U19
Chindia încearcă escaladarea spre play-off
Cristi Bălașa crede în Marian Vătavu
Misiune dificilă pentru Comisia de Omologare
Rezultate bune pentru juniorii dâmbovițeni
Începe Liga a 3-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alegerile primare europene și dezbaterile Spitzenkandidat în 2024 (II)

DAN LUCA

În primăvara lui 2024, înainte de alegerile europene din iunie, au fost 3 dezbateri oficiale, clasificate ca Spitzenkandidat.

Orașul Maastricht a fost și de data aceasta locul primei dezbateri Spitzenkandidaten înainte de alegerile pentru Parlamentul European. După 2014 și 2019, ziua de 29 aprilie 2024 a fost aleasă pentru a reuni ofertele... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale