Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.09.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Începe o nouă etapă la Chindia

Începe o nouă etapă la Chindia

COSMIN SAVA


 

Aventura lui Adi Mihalcea pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște a ajuns la final după un  parcurs extrem de slab, fără victorie în cele zece meciuri de campionat disputate. Conducerea clubului dâmbovițean a renunțat la Mihalcea și s-au vehiculat mai multe nume de antrenori care ar putea ajunge la Chindia, precum Rednic, Linkar sau Toni Petrea.

Ultimul a fost ales să conducă echipa târgovișteană, alături de dâmbovițeanul Cristi Țermure, iar părerile sunt împărțite, legate de alegerea fostului antrenor de la FCSB. La fel ca și în cazul lui Mihalcea, există discuții ce vizează de experiența pe care o are Petrea ca principal la nivelul primei ligi, dar și despre faptul că acesta nu avea putere de decizie la FCSB, și că se afla sub influența patronului Gigi Becali. Cu Petrea principal, FCSB a luptat cu șanse reale la câștigarea titlului.

Faptul că sub comanda acestuia echipa patronată de Becali practica un fotbal bun, nu ne oferă garanția că acesta va putea să o salveze pe Chindia de la retrogradare. La FCSB a avut parte de un lot foarte valoros, care-i permitea să pună în practică un joc ofensiv, în timp ce la Chindia lucrurile stau total diferit. Lotul este unul subțire numeric, dar mai ales din punct de vedere valoric, iar Petrea trebuie să se pună repede la punct, cu privire la potențialul jucătorilor pe care îi la dispoziție și să impună un stil de joc potrivit acestora. Chindia trebuie să înceapă să adune puncte cât mai rapid, pentru că situația din clasament riscă să devină extrem de complicată, dacă nu vor apărea victoriile.

Începe o nouă etapă la Chindia și să sperăm că alegerea lui Toni Petrea se va dovedi una inspirată, pentru că asta contează cel mai mult. Important este parcursul echipei, nu neapărat cine este antrenor sau președinte. Obiectivul este menținerea în prima ligă și toată lumea trebuie să lupte pentru acest target. Toni Petrea nu va avea parte de prea multă liniște, dacă rezultatele obținute nu vor fi cele dorite, astfel că trebuie să-i facă pe jucători să înțeleagă situația dramatică. Doar ei pot scoate echipa din subsolul clasamentului. Chindia trebuie să adune puncte, este mai puțin important modul în care va juca pentru a face asta, contează însă ca formația târgovișteană să iasă din partea de jos a clasamentului, cât mai rapid.

 

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale